2777
2789
عنوان

کسی هست خواهرش خیلی دخالت کنه ⁉️

216 بازدید | 14 پست

خیلی زیاد ها

من ۲۴ سالمه هر خواستگاری دارم بهم میزنه

ازادی ندارم

کلا تخریب گره

کلی ضربه خوردم

حسوده کلا دوس داره فقط خودش زندگیش خوب باشه

شما چی

خودم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت رحم کنه .

حسوده ایشون .

هیچ چی .

نگوووو .

به مامانت بگو نگه .

برو محضر عقد کن .

بعدا عقد کردی .عقد صوری بگیر .خواهرت را دعوت کن .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

خواهر همسر خودمم انقدر به برادر خودش که همسر من باشه حسودی میکنه حتی ابم بخوره از خونه باباش اون از اون طرف دق میکنه

به نظرم مظلوم ترین ادما ادمایین که خواهر و برادر تنی خودشونم براشون نخواد چه برسه غریبه اینا خیلی مظلومن که خواهر خودشونم حسودشونه و دشمنه

خدا بهت رحم کنه .حسوده ایشون .هیچ چی .نگوووو .به مامانت بگو نگه .برو محضر عقد کن .بعدا عقد کردی .عقد ...

والا اواخر ی خواستگار خوب داشتم

خواهرم اومد فتنه انداخت یسال اختلاف افتاد منم باش در ارتباط نبودم

الان مادرم میگه ن کار خواهرت نبوده در صورتی ک کل خواستگارام اون بهم میزنه

تازه من بچگیم دو هفته ازدواج کردم و طلاق گرفتم باز خانم ول نمیکنه

حسوده کلا نمیدونم چرا دوس نداره زندگی آرومی داشته باشم

خواهر همسر خودمم انقدر به برادر خودش که همسر من باشه حسودی میکنه حتی ابم بخوره از خونه باباش اون از ...

من خودم پدرم هیچوخ بم پول نمیده

تازه ترم یک دانشگاه نوشتم خواهرم داره دق میکنه