2777
2789

خانوما لطفاً کمکم کنید خواهرانه 

من بارها و بارها تاپیک زدم در مورد مشکلم اما کسی نیومد 

من چند ماهه که نامزد کردم با نامزدم دوست بودیم 

وقتایی که باهم بودیم اصلا اینجور شخصیتی نداشت 

تقریباً یک ماه بعد عقدمون این کلا تغییر کرد یعنی الان یکی اینو ببینه ازش می‌ترسه شبیه ارازل ها کرده خودشو 

ریش گذاشته تا رو سینه اش موهاشو گرفت کلا زد  قبلش موهاشو می‌ریخت رو پیشونیش هیکلش درشت بود درشت تر شده الان ولی خب چون قدش بلنده زیاد مشخص نیست

تموم اینا به کنار به شدت دعواییه چه آب بخوری چ دعوا کنه 

مخصوصا پشت فرمون خیلی بی اعصابه هرجا باهم رفتیم جز اعصاب خوردی چیزی برام نمونده مدام استرس اینکه نره با کسی دعوا کنه رو دارم همش نگرانشم هرجا بخوام برم میگه خودم میام می‌برمت تنها نرو چندهفته پیش دعواش شده بود خیلی میترسم من دست خودم نیست 

اینم بگم اخلاقش با من خوبه 

ولی این کارهاش رو مخمه 

صحبت هم کردم باهاش بارها و بارها فقط بگید چکار کنم خواهش میکنم 

نمیدونم ابن ادم کلا عوض شده و شخصب ک عوص شده درست نمیشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دختری از لات لوتا خوشش نمیاد جلوت نقش بازی میکرد خامش بشی و زود برگرده به شخصیت اصلیش 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

یکم محال بنظر میرسه یهویی اینطور بشه 

حتما از قبل همین بوده علایقشه 

همه ر یه جا نمیتونی تغییر بدی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یکم محال بنظر میرسه یهویی اینطور بشه حتما از قبل همین بوده علایقشه همه ر یه جا نمیتونی تغییر بدی

آخه ببینی این اینجور نبود اصلا 

من قبل دوستیمون هم اینو می‌دیدم