2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247035 بازدید | 1284 پست
ما ک دو ساله مهمونی ندادیم ولی وقتی مهمونی میدیم تا یه هفته از باقی مونده غذاها گرم میکنیم میخوریم ...

خداییش زدی ب هدف  

من مهمون ک دعوت میکنم انقد اضافه میاد که یه همسایه فقیر که افغان هست میبرم اونجا خیلی هم دعای خیر میکنن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمن و ایقد شعورشون پایینه؟؟

اره والا معلم هستن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

عزی م اشتباه کردی یه کم دیر رفتی اگه ۷ یا ۸ میرفتی حتما تدارک میدن براتون

اما چون ۹ رفتی فکر کردن بعد شام رفتینخونه اشون

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

حداقل قابلمه رو از قبل از فریزر درمیاورد نه جلو مهمان 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

چ بی تربیت این چ رسم مهمون نوازیه واسه شام دعوت کزده مثلا😐😑😐

خب  یعنی برا شام دعوت بودید و شام ندادن؟! شاید وضعیت مالی شون اوکی نیست  وای که چقدر ...

وقتی وضع مالیشون خوب نیست پس نباید مهمون دعوت کنن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

حالا بعضیا میگن شاید وقت نداشته یا حال نداشته

پس چجوری کلی به خودش رسیده بود

مطمعنم یکی دوساعت جلوی اینه بوده

نه عزیزم تاکید کردن برای شام بیاید

غذاشون اضاف اومده بود نفهمیدن کجا کنن دور بریزن اسراف میشه دعوت کردن به خورد شما بدن😐

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
عزیزم خداییش این پر توقعی هست؟ ۲۵ سالشع ۴ ساله ازدواج کرده ما هم سرزده نرفتیم یا بزور نرفتیم خودش ...

اینجور زنارو شوهراشون پروشون میکنن.

اگه یه بار ک اینجوری مهمون دعوت کنن به زنش بگه پس شام چی شد شام چیکار کنیم (حالا نمیگم حتما خانمه ۲ روز تو اشپزخونه باشه) حداقل ازش بخواد .دیگه اینجوری نمیکنن

نه اینکه هی بگه نفس جون بیا بشین خسته شدی.زن و شوهر یه تختشون کمه.زنت بلد نیست بپزه از بیرون بگیر

بعد بخدا شوهرشم همش میگفت نفس خسته شدی بیا استراحت کن بیا کنارم بشین بچه ها من اصلا اهل شکم و تجمل ...

تو هم کارت اشتباه بود ساعت نه رفتی 

منم یکیو شام دعوت کنم نه بیاد اصن شام نمیدم مگه رستورانه😑

ما شمالی هستیم مهمون برامون خیلی با ارزشه .مخصوصا یکی بار اول میاد سه جور غذا درست میکنیم ولی سری بع ...

خوشبحالت ک شمالی هستی همش میگم جرا من نباید شمالی باشم عاشقققققققق شمالم ینی میمیرم واسش عاشق شهرهاش،مردمش،لهجه شون،لباساشون،غذاهاش،روستاهاش،مهمترازاینکه همیشه هم باروووووننننن

خو شبحالتتتتتت

با ارزوی رهایی از ارزوها...