2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247035 بازدید | 1284 پست
نه دعوتشون کن نه دیگه خونه شون برو  این دفعه دعوت کردن شوهرت بگه راضی نیستیم نفس جون آنقدر اذی ...

دیگه ن میرم نه دعوت میکنم

من واقعا بهم برخورد

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگر توقعمون و کم کنیم کمتر عذاب میکشیم.بنده خدا سن کمی هم داره.شاید نمیدونسته شام میمونید.شاید ...

خخخ من ۲۰سالم بود دخترم بدنیا اومد چه ربطی داره به سن .۲۵یعنی کمه؟تو روخدا سرسری ی نظری ندین

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
حالا به بنده خدایی تو فامیل ما هست هر وقت فامیل شوهرشو دعوت میکرد بلافاصله وعدهذبعدی با اصرار مارو د ...

عاشق مخ اقتصادیش شدم

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
تو مثل منی  خودتو می‌کشی برای غذای مهمونی😂😂😂از دو روز قبل برنامه ریزی میکنم برای مهمون

عزیزم تاپیک جهیزیه ت لینکشو میدی

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
خوشبحالت ک شمالی هستی همش میگم جرا من نباید شمالی باشم عاشقققققققق شمالم ینی میمیرم واسش عاشق شهرهاش ...

عزیزم فدات شم .خوبی از خودته گلم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

ما رسم داریم مهمون ک میاد از شکممون میزنیم بهترین چیزا برای مهمون باشه،بعضیا چطور اونطورین اخه؟

مهمون حرمت داره خداوکیلی نکنید از این کارا

اسی من باشم ناراحت میشم

باتچکر 

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

خیلی کارش زشت بوده سنشم کم نبوده کسی که تو سن کم 21ازدواج میکنه خیلی هم حالیشه . خوبم فهمیده که چیکار کرده مگر این که خیلی خیلی سطح شعورش پایین باشه. باید شامش رو اماده میکرد حالا هر چی که شما دور رفته باشین. اما از این به بعد شما هم خواستین جایی برین زودتر برین نه واقعا برا پاییز دوره 

بابا ۲۵ سالشه همیشه هم رو استوریش میزاره پیتزای خودم پز ته چین خودم پز و....حالا خدا میدونه ما ادم ...

ما خودمون عادت داریم مهمونی هامون رو دیر میریم بخاطر کار همسرم

دیگه همه ام میدونن

شمام بینتون عادی بوده که نه برین؟

اخه الان ها بعضی ها عادت داره هفت و هشت شام میخورن

میگم شاید غذا درست کرده

فک کرده عمدا دیر اومدی

از لج اونکارو کرده

وگرنه کارشون عجیب و واقعا زشت بوده

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

باز خوب بوده برنج گزاشتن😂

مادرشوهرم هر جمعه منو دخترشو دعوت میکنه دونوع غذا دونوع نوشیدنی و...

یک هفته دخترش گف دعوتم جایی نمیام  ولی من گفتم میام طبق عادت هر هفته    فقط جلوم یه (کاسه آش گزاشت با آب  و نون) 

چه احترامی عزیزم مگه اونا بهتون احترام گذاشتن که به احترامشون خورديد کم سن وسال هم نبوده زنه! خوبه ش ...

چی بگم والا

حالا سر سفره اب اوردن شوهرم رفته دستاشوبشوره،دیده داییش بخچالو باز کرده دوغ و نوشابه هم بوده ولی نیاوردن سر سفره  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید