2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39727 بازدید | 156 پست

تاپیکای قبل رو خوندم با اجازت اسی

دیدم توی اسکرین شات های دعوای قبلیتون نوشتی واسه شوهرت که هرز پریده و خیانت کرده

قبلا اگر این کارو کرده پس الانم احتمال داره متاسفانه☹

خدا خودش خوب میدونه.....💛🌸
استارتر... اگه میخای زندگیتو نگهداری  بین این دوتا فاصله بنداز.... نمیخام تو دلت شک بندازم ولی ...

😶🚶‍♀️ نمیدونم بخدا 

فعلا تا یه حرکتی بزنم صداشونو ضبط کنم 

اگه از سمت شوهرم باشه بخدا ایندفعه طلاق میگیرم😶

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت با خواهرت رابطه داشته؟ الان چطور

نه اصلا اینطور نبود اما گاهی حس میکردم بیشتر از من براش ذوق میکنه و دوست داره خوشحالش کنه واین منو اذیت میکرد خواهرم یجورایی خیلی بچه بود الانم با وجود دوتا بچه همون سادگی رو داره دیگه نمیتونستم تشخیص بدم از چه لحاظی دوستش داره ازش هم توضیح میخواستم میگفت بیا و خوبی کن اینم شد جوابم  ،بعداز ازدواجش شوهرم کم کم محبتش بهش کم شد چرا الله واعلم .

الانم میدونم اصلا از خصوصیات خواهرم خوشش نمیاد اما خواهرم واقعا زیباست نمیشه منکر این بشم که ممکنه کسی به خاطر زیباییش جذبش بشه .مجبورم روابط رو مدیریت کنم فقط 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

نمیدونم چراهمتون شوهراستارترمقصرمیدونین شایدخواهرش هرچیزبی اهمیتی روبرای خودش تفسیردیگه ای میکنه،مثلامن بادامادخواهرم چون پونزده سال ازمن کوچیکتره راحت صحبت میکنم بعداون به خواهرزادم گفته بودخالت یه طوریه انگاربهم نظرداره درحالی که اصلاهمچین چیزی نبودومن بدون منظورباهاش صحبت میکردم

نمیدونم چراهمتون شوهراستارترمقصرمیدونین شایدخواهرش هرچیزبی اهمیتی روبرای خودش تفسیردیگه ای میکنه،مثل ...

واقعا ؟؟ احتمالش هست یعنی ؟ وای خدا کنه 

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
نه اصلا اینطور نبود اما گاهی حس میکردم بیشتر از من براش ذوق میکنه و دوست داره خوشحالش کنه واین منو ا ...

وای من که قلبم به درد اومد 

شوهرتون اهل خیانت هست؟

چه مدت طول کشید تا این جریان تموم شه

.... 

تو که فکر کنم گفتی مادرت و پدرت خوبن باهم الان جدا شدن؟

اره بیشتریا میگن چششون زدن ا😂😂هیشکی باورش نمیشد جدا شن هیشششکی خودم یه درصدم فک نمیکردم این اواخر اصن یهو زندگیمون ازین رو ب اون رو شد ولی ادمای دورورمونو شناختیم

همین که دوستمون گفت  خواهرم ک چیزی نمیگه  شوهرمم ک صلاح نمیبینم چیزی بگم بهش الان  ...

ببین هرجا ک هستن اجیتو شوهرت گوشیتو بزار پیششون اصلانم ب روی خودت نیار عادی برخورد کن امااا یک ساعت قبلش رمزتو عوض کن گوشیتم بزار حالت هوایپما قفل کن بعد برو الکی اشپزخونه یا حموم دسشویی تمیزکن یا اگ بیرونید جور دیک سرگرم کن خودتو فقط ازشون دورباش ک نقشت عملی شه

اون چندتاکار یادت نره

قفل گوشی عوض شه 

گوشت حالت هواپیما باشه

گوشیتووو حتماااااا قفل کن

نه ببینید  ارتباطی ندارن  در حد سلام و خداحافظ نهایتا یکی یه چیزی بخواد بگه فلانی اونو ب ...

واقعا چه لزومی داره همیشه تو تفریحات خانوادگیتون با شما بیاد؟ با پدر و مادرتون بره هوا بخوره

عجب چیزایی میگین انگار وحی منزل هست که همیشه تفریحاتتون رو باهاش بگزرونین.

خب این وسط یه طرف مشکل داره،خودت بهتر فکر کن ببین کدومه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
اره بیشتریا میگن چششون زدن ا😂😂هیشکی باورش نمیشد جدا شن هیشششکی خودم یه درصدم فک نمیکردم این اواخر ...

الان هر کدوم ازدواج کردن؟

شما کجای؟

دلیلش چی بود 

خدا ادم های که قراره جدا شن اصلا سر راه هم قرار نده

....