2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39727 بازدید | 156 پست
یبار دعوت شدن خونتون گوشبتو بزار رو ضبط بعد قفلش کن بزار جایی ک شوهرتو ابجیت هس حالا یاخونه یا ماشین ...

اسی من با این موافقم گوشیتو.بزار رو حالت پرواز و ضبط صدا و تنهاشون بزار ببین چی میگن عالیه

.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر راجب ارتباطی گذشتشون بیشتر توضیح بدین ب نتیجه بهتر میرسیم  ک آیا همین یک بار اتفاق افتاد یا ...

نه ببینید 

ارتباطی ندارن 

در حد سلام و خداحافظ نهایتا یکی یه چیزی بخواد بگه فلانی اونو بده به من 

ولی هرجا میریم خواهرم میاد باهامون 

میریم مسافرت بیرون دور دور اینا همیشه میاد هم بچه هارو نگه میداره هم بادی به کله اش میخوره 

شوهرمم کوچکترین توجهی نداره بهش 

فقط از سمت ابجیم اعتراض هس 

برا همین نمیدونم باید چیکار کنم چجوری رفتار کنم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
بگو یعنی چی هنوز مونده تا بشناسی اگه چیزی هس خواهرمی زودتر بهم بگو تا دیر نشده چرا اینطوری صحبت میک ...

ازینور اینو حساس میکنه ازینور نمیگ چیه یا کلا نگو یا کلا بشین بگو، این کارارو نکن ادم بدتر ب شوهرش دید بد پیدا گنه

والا چی بگم ...این وسط یا خواهرت میخواد نزدیک بشه شوهرت کنار میکشه یا شوهرت میخواد نزدیکش بشه خواهرت کنار میکشه...هرجی که هست خطرناکه ...نباید رفت وآمده زیادی داشته باشی...زندگیتو بچسب...آخرش تو باید با شوهرت زندگی کنی خواهرو برادرو دایی وخاله و عمو همه راهه خودشونامیرن واگه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته هیجکس کمکت نمیکنه همشون میچسبن به خودشون و تومینونی و یه دنیا پشیمونی...این گشت و گذارا و خوش گذرونیا بالاخره یروز نموم میشه و خسته کننده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بعداز سالها به این نتیجه رسیدم که رفت وآمد فقط باید با خواهر و مادر همسر باشه😆😆😆

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
بعداز سالها به این نتیجه رسیدم که رفت وآمد فقط باید با خواهر و مادر همسر باشه😆😆😆

دقیقا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه چی خیلی خوب ع مامانم یاد گرفتم تو زندگی  ن اینکه تعریف کنم ولی مامانم چیزی از زیبایی و خانو ...

خب دیشب دخترم داشت تو پیست اسکیت بازی میکرد پسرمم داشت میدویید اینور اونور من گفتم بچه هارو تنها نمیذارم

پربازدیدشد برا امضام صلوات بفرستین😊

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الهی بگردم بخدا خواهرت خیلی گناه داره من کاملا درکش میکنم من همسرتون قضاوت نمیکنم اما بدترین حال ممک ...

خدا نکنه 

نمیدونم 

نمیخوام به دلم بد راه بدم ولی یه جوریم شک افتاده ب جونم