2777
2789

تو این وضعیت که خیلیا هشتشون گرو نه شون هست و نون ندارن 

چرا این همه تعداد اینایی که آیفون دارن و کلی عمل کردن و خرج خودشون میکنن و لباس برند میپوشن و هفته ای سه پار کافی شاپ و رستوران و استخر و پارتی و مهمونی ان 

ماهی دویست هم میدن باشگاه هیکل میسازن 

فقط منم که هنوز لنگ پول بسته ی اینترنتمم؟😐

همه این چیزایی که گفتم هم تو واقعیت میبینم هم مجازی 

حالا شاید مجازی دروغ باشه 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

گوشی قسطی هست 

عمل بینی با ۶ ،۷ ماه کار یا وام کوچیک میشه کرد 

مردم تنها تفریحی دارن ی رستوران کافه هست اگر ۲۰۰،۳۰۰ تومن خرج کردن نشونه پولداریه باید بگم خط فقطر خیلی زیاده میخای اونم نرن طفلکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ومنی ک ۵تومن گادوتولدم شوهرم داده انگار ۵۰میلیون زده کارتم ای توذوقم وایی دلخوشی مارو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

گوشی قسطی هست عمل بینی با ۶ ،۷ ماه کار یا وام کوچیک میشه کرد مردم تنها تفریحی دارن ی رستوران کافه هس ...

من که نون خور بابامم آره 

ما از همون اول زیر خط فقر داریم دست و پا میزنیم 

عرق نشدنمون معجزه ی خداست

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

عمل بینی ۱۷۵ میلیون چجوری با وام یا کار جور میشه؟!

کی گفته ۱۷۵ از کجات در میاری

از ۳۰ شروع میشه

گوشی م ۶ الی ۱۲ ماه

رستورانم نهایت  نفری بشه ۵۰۰ الی ۱ 

حالا مجبور بر بالاشهر تهران. کاراشو انجام بده

کسی که مجرد براش اینا اوکیه اگه کار کنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کی گفته ۱۷۵ از کجات در میاریاز ۳۰ شروع میشهگوشی م ۶ الی ۱۲ ماهرستورانم نهایت نفری بشه ۵۰۰ الی ۱ حال ...

اولا این چه نوع صحبت هست که از کجات درمیاری!

دوماً دکتر مفرد دکتر محمودی این مبلغ رو میگیرن از این شروع میشه تازه 

به بالا 

گوشی هم ۲۳۴ تومن آیفون طی ۶ ماه کار اوکی میشه؟! 

من که نون خور بابامم آره ما از همون اول زیر خط فقر داریم دست و پا میزنیم عرق نشدنمون معجزه ی خداست

شما سنت کمه نمیتونی به کسی که بیست سال کار میکنه بگی فقیرانه زندگی کن

ثروتمند تعدادش کم و کمتر میشه

و سطح دیدگاه  ادما به پولداری در حد نیاز  روزمره میشه 

کم کم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.