2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39727 بازدید | 156 پست
واقعا ؟؟ احتمالش هست یعنی ؟ وای خدا کنه 

بله،خواهرشماتوسنی که دوست داره بهش توجه بشه وهررفتاربی منظورشوهرتومنظوردارمیکنه،شایدهم شمازیادی ازشوهرت تعریف کردی خواهرت دوست داره فکرکنه که همسرت بهش علاقه یانظرداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هر کدوم ازدواج کردن؟ شما کجای؟ دلیلش چی بود  خدا ادم های که قراره جدا شن اصلا سر راه هم ...

ن گلم مامانم ک منو داداشمو اورد پیش خودش بابامم ن زن نداره،یه اختلافای جزئی داشتن باهم از اول ولی دگ خیلی این اواخر اختلافا بالا گرفت پدرمم یه ذره خسیس بود با اینکه درآمدش خوب بود پول خرج نمیکرد ولی دگ واقن مامانم خسته شده بود (تفاهم نداشتن ولی خیلیی همو دوس داشتن )نتیجش شد طلاق

واقعا چه لزومی داره همیشه تو تفریحات خانوادگیتون با شما بیاد؟ با پدر و مادرتون بره هوا بخوره عجب چی ...

پدرمادرم نمیرن بیرون 

خوششون نمیاد 

مامانم که اصلا بابامم میگه من با این تیپ قیافه شماها تو بهشتم نمیام 😂😂کلا خونه ان اون دوتا ما خودمون میریم بیرون‌ همش

واقعیتش دلم نمیاد بهش بگم نیا دیگه

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
اها  قصد برگشت ندارن امیدوارم کی بهترین اتفاق ها برات رقم بخوره

فداتشم مرسی خیلی سختی کشیدیم برام دعا کن زندگیم مثل پدرومادرم نشه خ میترسم 

شاید بگم نزدیککک ۱۰ بار تصمیم گرفتن برگردن ولی دگ واقعا نمیتونستن بسازن باهم برگشتنا تو زندگی ولی یهو بابام میزاشت میرف از خونه مامانمم دوس داشت ولی پولو بیشتر😂😂😂 

اسی منتطریم بعدا بگی چیکار کردی اگر شوهرت کرم ریخته بود نبخشش

واقعا اگه کرم میریزه برا خواهرم میکشمش😶بعد تو اینستا میبینین یکی شوهرشو کشته اون من بودم 

برا هرکی هرکاری کرد یه طرف ابجیم یه طرف

اسی یه مدت طولانی خواهرتو نیار پیشتون تو دور دور و کلا هرچی

ببین شوهرت نظرش چیه سراغی میگیره ؟ کیلید میکنه بزنگ بهش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
فداتشم مرسی خیلی سختی کشیدیم برام دعا کن زندگیم مثل پدرومادرم نشه خ میترسم  شاید بگم نزدیککک ۱ ...

امیدوارم بهترین نصیبت بشه

تو با شناخت ازدواج کن تو دوران نامزدی خیلیا هم دیگه رو میناسن اما بازم ادامه میدن و اخرش میشه همین جدایی ها

.... 

بنظرم چیز مهمی نیست فکر خودتو درگیر نکن واز راهکار نی نی سایت به هیچ وجه استفاده نکن چون مشکلات بزرگتری‌ برات پیش میاره 

از عقل و منطق خودت استفاده کن 

اگه خدایی نکرده رابطه ای باشه کم کم رو میشه

ماه پشت ابر نمیمونه

اینکارا سریع لو میره

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
مطمئنی ذهنت رو این مسائل زوم نکرده که باعث شه الکی حساس شی ؟

بخدا باورت نمیشه 

هرچی سعی میکنم کمتر فکر کنم ارومتر باشم بیشتر میوفته جلو پام

حالا بعد از اون دعوا ک کردیم دیگه کلا اروم شدم از در صلح و صفا و دوستی خوبم بودیم این چندوقت 

دوباره امروز اینجوری اعصابم به کل بهم ریخته

بخدا باورت نمیشه  هرچی سعی میکنم کمتر فکر کنم ارومتر باشم بیشتر میوفته جلو پام حالا بعد از او ...

بهتره با یه مشاور صحبت کنی .اینجا کسی نمیتونه درست و منطقی راهنماییت کنه بدتر ذهنت مسموم میشه