2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوده طرف پریود بوده دوماه باردار بود

بستگی به زن داره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

😑😑😑😑😑

کتاب تفکر هفتم ابتدایی 

یا پسری یا این که مگه چقدر بچه ای ک تو نینی سایت میچرخی؟؟؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

انگشت شماره اونم ارثی ک چندماه اول لکو خونریزی ببینن

اکثریت باباردارشدن پریود کاملا قطع میشه اگرم لک بینی دردی داشته باشن بخاطر مشکلات جفتوهماتومو سرویکسو اینچیزاس پ استراحت لازمه یااگ رعایت نکنن خونریزی میتونه نشانه شروع سقط باشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
😑😑😑😑😑کتاب تفکر هفتم ابتدایی یا پسری یا این که مگه چقدر بچه ای ک تو نینی سایت میچرخی؟؟؟

بابا همین یه نفر بالاتر شما نوشته ینفر بوده تا دوماهگی پریود میشده

بخدا منم تا بوده و شنیدم هیشکی توی بارداری پریود نمیشه

ولی یچیزایی میشنوه ادم..

بعضیا در حد لک میشن که با پریودی اشتباه میگیرن و باردار هم بودن ...اینجا هم زیاد تاپیک هست ..ولی در ...

خب اگه پریود زیاد و قرمز رنگ بود یعنی بارداری رو منتفی میکنه؟

تا سه ماه اول بعضی ها میشن و طبیعیه بخاطر لانه‌گزینی یا چیزای دیگه ولی در حد پریود نیست خونش کمتر رنگشم صورتی یا قهوه‌ایه ولی بعد از سه ماه دوم محاله اگه هم بشه طبیعی نیست نشونه‌ی پاره شدن جفت یا زایمان زودرس هست

بابا همین یه نفر بالاتر شما نوشته ینفر بوده تا دوماهگی پریود میشدهبخدا منم تا بوده و شنیدم هیشکی توی ...

من تمام ۴ماه اول بارداریم لک و خون ریزی دیدم...

خونریزی بارداری کاملا با پریود متفاوت ‌..‌ سر همه بارداریام دیدم .. 

خون پریود غلیظ اما موقعی ک بارداری لک و خون ببینی خیلی شفاف و رقیق... و این ک لک بارداری کاملا سیاه 

خون پریودی ی بوی خاصی داره اما خون بارداری نداره ...

سوال اصلیت چیه ک نگرانی بگو من کامل کمکت کنم؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

تا سه ماه اول بعضی ها میشن و طبیعیه بخاطر لانه‌گزینی یا چیزای دیگه ولی در حد پریود نیست خونش کمتر رن ...

خب یعنی اگر خونریزی زیاد و قرمز رنگ و لخته ای بود بارداری رو منتفی میکنه؟

خب یعنی اگر خونریزی زیاد و قرمز رنگ و لخته ای بود بارداری رو منتفی میکنه؟

خونریزی بیشتراز ی بند انگشت خطرناکه باید بری چکاپ

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲