2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39726 بازدید | 156 پست

کاری ب خواهر تو ندارم.ولی هر زنی یا دختری اگ از جانب مردی اذیت بشه و خوشش نیاد سعی میکنه هرجایی ک اون مرد هست حضور پیدا نکنه مگ اینک خوشش اومده و میخواد ادامه داشته باشه...

ب خواهرت بگو اگ راستشو نگی دیگ نه من نه تو..اگ حرفی نزد همین کارو کن اگرم حرفی زد با شوهرت رودرروکن.

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به شک ندارم، ولی عزیزم ازدواج کردی و زندگی خصوصی داری اگه خواهرت دوست داشتی ازدواج نمی کردی چرا خواهرت رو میاری وسط زندگیت شاید شوهرت دلش می خواد با زنش شوخی بکنه، چرا خواهرت باید ببینه؟ شوهرت هم بگه منم با داداشام راحتم و وابسته ام اونام بیان، اونا رو بیاره تو راختی، زندگی مشترک گفتن نه اینکه هر کس هر کاری دلش می خواد رو انجام بده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

ب نظرم شوهر اسی خواسته با گرفتن انگشتش تو ماشین بهش چراغ سبز نشون داده باشه .یه هرزه ب تمام معناست ولی از هر دو خواهر مثل مرگ میترسه.

ولی خواهرش خانومه که نمیتونه بگه ک زندگی خواهرش خراب بشه .نه هم میتونه ازشون دوری کنه .

اگ اسی اومد نتیجه رو گفت بلاکید منم ببینم.ممنونم

گفتم ۳۱ همسرم ۲۰ خواهرم خودم ۲۳ 

۲۳ سالته و دوتا بچه بزرگ داری؟

چند سالگی ازدواج کردی؟

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚