2777
2789
از اولش هم همین طور بود فقط اینکه اصلاقند و شکر نمیخورم همیشه ام آبرسان استفاده میکنم پوستم عین آینه ...

عزیزم چه چیزهایی رو کلا نمی‌خوری ؟! 

و چه چیزهایی زیاد می‌خوری 

آبرسان چیه 

ماسک خونگی هم میزنی؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه چیزهایی رو کلا نمی‌خوری ؟! و چه چیزهایی زیاد می‌خوری آبرسان چیه ماسک خونگی هم میزنی؟!

اصلا قند نمیخورم شکر نمیخورم شکلات و شیرینی و نوشابه نمیخورم آب خیلی زیاد میخورم میوه هر چی که باشه میخورم ماسک بعضی وقتا از این ورقه ای ها استفاده میکنم آبرسان هم که کلینیک دارم البته صد ساعتش نه چون گرونه یه مدل دیگه اس ولی خیلی خوبه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

اصلا قند نمیخورم شکر نمیخورم شکلات و شیرینی و نوشابه نمیخورم آب خیلی زیاد میخورم میوه هر چی که باشه ...

عزیزم به نظرت می ارزه بگیرم ؟! 

من همه چیز رو به لطف خداوند متعال خوبش رو گرفتم الحمدالله ، این رو نمی‌دونم بگیرم یا نه 

ضدآفتاب ایزدین شوینده سراوی ولی ترن رو نمی‌دونم 

ممنون که گفتی گلم 

عزیزم به نظرت می ارزه بگیرم ؟! من همه چیز رو به لطف خداوند متعال خوبش رو گرفتم الحمدالله ، این رو ن ...

بله عزیزم به نظرم بگیر پوست خیلی مهمه شما از سراوی راضی هستی منم میخوام بگیرم و اینکه قیمتش چطوره

بله عزیزم به نظرم بگیر پوست خیلی مهمه شما از سراوی راضی هستی منم میخوام بگیرم و اینکه قیمتش چطوره

من تازه گرفتم عزیزم ۲۲۰۰ فعلا خدا رو شکر خوبه 

😁اگر اصلش باشه واقعا خوبه 

ممنون گلم 

من تازه گرفتم عزیزم ۲۲۰۰ فعلا خدا رو شکر خوبه 😁اگر اصلش باشه واقعا خوبه ممنون گلم

مرسی عزیزم منم خیلی تعریفش رو شنیدم برم خرید حتما باید بگیرم 

برند مارکی هست عزیزمممم 😁ولی گرونن لعنتیا

آره متاسفانه خریدشون یکم سخته ولی ارزش داره منم آبرسانی که خریدم ۲۸۰۰ گرفتم ولی واقعا خوبه