__lover مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عنوان خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست هییی خانما من این حساب کاربریمو یادم رفته بود چن روز پیش یه حساب دیگه زدم اینو پیدا کررم باز برگشتم همینجا...خانماااا بچم سقط شد😔درد نبودش یه طرف درد سقطی ک هنوز نمیتونم سرپا وایستمم یه طرف هیچ مسکنی هم اثر نداره چیکار کنم!؟۶هفته بود در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد 1400/07/07 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عزیزم منم ۵ هفته یه سقط داشتم سقط ش درد وحشتناکی داشت ولی بعد سقط خوب شدم انشا... به زودی دامنت د ... انشالله..شما الان بچه دارید؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 😐😐 بعش فكر نكن فقط خودت بيشتر اذيت ميشي اگه نميتوني خيلي چيزي درست كني يك مقدار گوشت و پياز و گو ... ممنون عزیزم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
برگ_صورتی عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 5313 انشالله..شما الان بچه دارید؟ بله عزیزمبعد دو سال از سقط م باردار شدم
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 انشاالله ممنون عزيزم من اين ماه سرخود رفتم كلوميفن خوردم اميدوارم مشكل درست نكنه😁 تنبلی داشتید؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 بله عزیزم بعد دو سال از سقط م باردار شدم خداحفظش کنه در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
ماهایا۳۰ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 14763 😔خواهرشوهرم کرونا گرفته بود هرروز بهش زنگ میزدم روز اول رفتم بهش سر زدم با اینکه باید فاصله ب ... خب دیگه وقتی مهر و محبت و دلسوزی نسبت بهت ندارن بهشون فکر نکن .
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 من تا سقط شد همه دردام قطع شد. چن روز طول کشید؟طبیعی سقط کردید یا با دارو؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 بودم همین قضیه تجاوز که دوستمون گفت قضیه من بود انشالله خدا جواب اون متجاوزو بده عزیزم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 خودت رو خيليي تقويت كن هيچكس به اندازه خودت نميتونه كمكت كنه واقعا کسی جز خود ادم بفکر ادم نیست در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 مرسی عزیزم خدا زودتر نی نی بزاره بغلت انشالله❤ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 خب دیگه وقتی مهر و محبت و دلسوزی نسبت بهت ندارن بهشون فکر نکن . ن دیگه ادم اینجور مواقع ادمای اطرافشو میشناسه!!! در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 تنبلی داشتید؟ بارسال قبل بارداريم يك دكتر گفت گفت تنبلي داري ولي دكتر خودم و يك دكتر ديگه كه رفتم گفتن مشكلي نداري و بعدش باردار شدمالان هم چون عجله داشتم خوردمكلا بعد از سقطم همش تو فكر بچم😓
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 بودم همین قضیه تجاوز که دوستمون گفت قضیه من بود میتونم بپرسم کی بهت تجاوز کرده بود؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 بارسال قبل بارداريم يك دكتر گفت گفت تنبلي داري ولي دكتر خودم و يك دكتر ديگه كه رفتم گفتن مشكلي نداري ... پریوداتون نامنظمه؟؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد