__lover مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عنوان خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست هییی خانما من این حساب کاربریمو یادم رفته بود چن روز پیش یه حساب دیگه زدم اینو پیدا کررم باز برگشتم همینجا...خانماااا بچم سقط شد😔درد نبودش یه طرف درد سقطی ک هنوز نمیتونم سرپا وایستمم یه طرف هیچ مسکنی هم اثر نداره چیکار کنم!؟۶هفته بود در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد 1400/07/07 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 دمنوش گل گاو زبون هم براي سقط و هم آرامبخش خوبه امروز میگیرم میخورم😔انشالله جواب بده در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 پریوداتون نامنظمه؟؟ نه مرتبه ففط اين ماه كه اقدام داشتم براي اولين بار هفت روز عقب انداختم كه پرسيدم گفتن يكبار مشكلي نداره🤔
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 نه مرتبه ففط اين ماه كه اقدام داشتم براي اولين بار هفت روز عقب انداختم كه پرسيدم گفتن يكبار م ... فک نکنم تنبلی داشته باشید من تنبلی دارم شتید اگ با دارو نباشه سالی سه بار پریود بشم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
دختراناهیتا عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1871 تاپیک اخرمو بخون گفتم فاطی قرص سایتوتک بودن؟ بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 فک نکنم تنبلی داشته باشید من تنبلی دارم شتید اگ با دارو نباشه سالی سه بار پریود بشم انشاالله دوباره هرچه زودتر باردار بشيد اين كه يك بار باردار شديد خودش خيلي خوبه من از چند ماما و دكتر پرسيدم گفتن سقط تو اين سن دو ماه استراحت ميخواد بعد ميشه اقدام كرداون دو ماه هم براي اينه كه رحم ليز ميشه
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 انشاالله دوباره هرچه زودتر باردار بشيد اين كه يك بار باردار شديد خودش خيلي خوبه من از ... دکتر من گف اصلا نمیخوام بهت استراحت بدم همون بعد پریود اولت اقدام کن😐 در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
دختراناهیتا عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1871 من تا سقط شد همه دردام قطع شد. باچی سقط کردی؟ بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 دکتر من گف اصلا نمیخوام بهت استراحت بدم همون بعد پریود اولت اقدام کن😐 چالبه منم ديدم يكي گفته بود ماه اول بعد از سقط باردار شده انشاالله شماهم اينجوري باشي
عسل216558 عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 2247 چیزی نیومده چرا باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 چالبه منم ديدم يكي گفته بود ماه اول بعد از سقط باردار شده انشاالله شماهم اينجوري باشي انشآلله❤همچنین شما این ماه باردارباشید در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
dindin عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 2426 چن روز طول کشید؟طبیعی سقط کردید یا با دارو؟ از ظهر دردم شروع شد شب سقط شد همونجا هم دردم تموم شد.بدون دارو تو خونه سقط شد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 از ظهر دردم شروع شد شب سقط شد همونجا هم دردم تموم شد.بدون دارو تو خونه سقط شد خوشبحالتون در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد