__lover مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عنوان خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔 | مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست هییی خانما من این حساب کاربریمو یادم رفته بود چن روز پیش یه حساب دیگه زدم اینو پیدا کررم باز برگشتم همینجا...خانماااا بچم سقط شد😔درد نبودش یه طرف درد سقطی ک هنوز نمیتونم سرپا وایستمم یه طرف هیچ مسکنی هم اثر نداره چیکار کنم!؟۶هفته بود در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد 1400/07/07 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مقعدی استفاده کن البته من یبار ژلوفن خوردم،خیلی تاثیر داشت درد شدیدم خیلی زود خو ... ممنون در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 منم پریروز داشتم میمردم عین گچ بودم فقط ناله میکردم هیچی از گلوم نرفت پایین خیلی خیلی زیاد درد کشیدم ... حامله اید؟سقط کردید؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 من بیشتر از این ناراحتم ک مادرشوهرم با اینکه میدونه دردم زیاده و نمیتونم غذا درست کنم یا بخودم برسم ... 😐😐بعش فكر نكن فقط خودت بيشتر اذيت ميشياگه نميتوني خيلي چيزي درست كني يك مقدار گوشت و پياز و گوجه و نمك و فلفل بريز تو شيشه بزار تو قابلمه پرآب چند ساعته جوش بخوره و بپزهخيلي مقويهشيره انگور _بادوم _قرص كمر_فوليك اسيد بخور
فاطیما_۲۰۱۸ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 291 حامله اید؟سقط کردید؟ بودمهمین قضیه تجاوز که دوستمون گفت قضیه من بود
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 من رفتم بهم قرص دوتا داد گف عفونت نکنی چه قرصی؟ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 نه عزيزم دو ماهه اقدامم انشاالله اين ماه جواب بگيرم☺ دكتر برام قرص گذاشت دو سه روز بعد دردام شروع ش ... خداروشکر ب کورتاژ نرسید من خیلی میترسم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 نه عزيزم دو ماهه اقدامم انشاالله اين ماه جواب بگيرم☺ دكتر برام قرص گذاشت دو سه روز بعد دردام شروع ش ... انشالله این ماه با بی بی چک مثبت و ازمایش مثبت بهمون خبر خوش میدی گلم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 بله عزیزم چهارمی رو خدابرام نگه داشت خداحفظش کنه❤ در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 انشالله این ماه با بی بی چک مثبت و ازمایش مثبت بهمون خبر خوش میدی گلم انشاالله ممنون عزيزم من اين ماه سرخود رفتم كلوميفن خوردم اميدوارم مشكل درست نكنه😁
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 من تو خونه يك عالمه دمنوش خوردم و رفتم پياده روي كلا اين سقطي كه داشتم از زايمان بيشتر عوارض ... منم خیلی اذیت شدم و هنوزم اذیت میشم در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 منم خیلی اذیت شدم و هنوزم اذیت میشم خودت رو خيليي تقويت كن هيچكس به اندازه خودت نميتونه كمكت كنه
خوشگل11 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 889 خداحفظش کنه❤ مرسی عزیزم خدا زودتر نی نی بزاره بغلت برای هم آرزوهای خوب کنیم🥰
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 گلم خانواده شوهر هیچوقت دوست عروس نمیشن.نادیده بگیر .منم باردارم ویار دارم بهم محل نمیدن .غذا میپزن ... 😔خواهرشوهرم کرونا گرفته بود هرروز بهش زنگ میزدم روز اول رفتم بهش سر زدم با اینکه باید فاصله بگیری اما اون..😔 در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
dindin عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 2426 من هرروز دردم بیشتر از روز قبل میشه😔 من تا سقط شد همه دردام قطع شد.