2777
2789
عنوان

خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست
عزیزم منم سه بارسقط کردم دردش یه طرف درد روحی یه طرف.خودتوتقویت کن وغصه نخورمطمئن باش این روزام میگذ ...

شما الان بچه دارید؟

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم .حالا درد جسمی بالاخره تموم میشه سعی کن روحیه ات رو نبازی و بهش فکر نکنی .چون سقط اسیب روح ...

من بیشتر از این ناراحتم ک مادرشوهرم با اینکه میدونه دردم زیاده و نمیتونم غذا درست کنم یا بخودم برسم و تقویت کنم هیچ کمکی نمیکنه 😐حتی خواهرشوهرام یبار زنگ نزدن حالمو بپرسن و جالب اینجاست ک هرروز خونه باباشونن ولی یه سر نمیزنن ب من  مادرشوهرم طبقه بالای ماست

تحرک زیاد داشته باشی نزاری خونریزیت قطع ش برو سونو واژینالی بقایا ببینه اگ داشتی برو ک قزص بده (من ر ...

ب من دکتر رفتم سونو شکمی انجام داد بعدش گف برو دوهفته بعد بیا سونوت کنم😐هیچی هم نداد

دو خط اخرشو نفهمیدم

اون چربی ک باید بزاری روی شعله ک آب بشه بوی بدی داره گفتم توی حیاط یا بالکن درست بشه

اندازه چربی و شیره انگور باید یکی باشه هر۲ رو با یه کاسه اندازه بگیرید

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من بیشتر از این ناراحتم ک مادرشوهرم با اینکه میدونه دردم زیاده و نمیتونم غذا درست کنم یا بخودم برسم ...

گلم خانواده شوهر هیچوقت دوست عروس نمیشن.نادیده بگیر .منم باردارم ویار دارم بهم محل نمیدن .غذا میپزن به همسابه میدن ولی من که کنارشونم نمیدن .ببین و بگذر فکر خودت باش عزیزم سعی کن به خودت کمک کنی 

اره میدونم چی بود کلا ۳تا وسیله بیشتر نمیخواد باید چربی دور قلوه رو بخری از قصابی بعد چربی رو چرخ ...

ممنون عزیزم