__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 عنوان خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔 831 بازدید | 110 پست هییی خانما من این حساب کاربریمو یادم رفته بود چن روز پیش یه حساب دیگه زدم اینو پیدا کررم باز برگشتم همینجا...خانماااا بچم سقط شد😔درد نبودش یه طرف درد سقطی ک هنوز نمیتونم سرپا وایستمم یه طرف هیچ مسکنی هم اثر نداره چیکار کنم!؟۶هفته بود در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد 1400/07/07 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 سقط ناقص داشتید؟ ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17506 متاسفم عزیزم... خدا بهتون آرامش بده❤️ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21604 متاسفم خودتو تقویت کن چیزای مقوی بخور من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 سقط ناقص داشتید؟ نمیدونم دکتر گف برو دوهفته دیگه بیا برا سونوگرافی!!! در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 خاله من توی ۷هفته سقط ناقص داشت هرکاری میکرد دفع نمیشدمادرشوهرم براش یه معجون درست کرد خوردش بعد ۲ساعت همه رو دفع کرد وگرنه باید کورتاژ میشد ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 متاسفم عزیزم... خدا بهتون آرامش بده❤️ 😔😔 در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
ماهایا۳۰ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 14763 گلم منم قبلا سقط داشتم اصلا دردی نداشت با اینکه تا ۴۰ روز خونریزی داشتم
مگنوليايي عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 212 سلام عزيزم منم فروردين سقط داشتم ميدونم خيلي دردناكه حتي الان يادش ميافتم قلبم ميسوزهانشاالله آروم بشي زمان كه بگذره بهتر ميشي و دوباره باردار بشي يادت ميره
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19038 من شدید درکت میکنم،برا منم اتفاق افتاده اونم چند بار،آخرین درد و همین یک ماه پیش کشیدم،غصه نخور ایشاالله درست میشه شیاف استفاده کن برای دردش خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
__lover مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 با قرص سقط کردی؟؟ یا خودش افتاد؟ نه خودش افتاد با اینکه شیاف میزدم برا اینکه نیفته ولی افتاد در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 نمیدونم دکتر گف برو دوهفته دیگه بیا برا سونوگرافی!!! عزیزم انشاالله ک زودتر نی نی دار میشیدحالا بازم نگاه کنید اگه زده بقایا بهتون بگم چکار کنید ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11276 عزیزم دردش چجوری بود منم دیشب درد وحشتناکی داشتم صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً