2777
2789
عنوان

خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست
شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مقعدی استفاده کن البته من یبار ژلوفن خوردم،خیلی تاثیر داشت درد شدیدم خیلی زود خو ...

ممنون

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریروز داشتم میمردم عین گچ بودم فقط ناله میکردم هیچی از گلوم نرفت پایین خیلی خیلی زیاد درد کشیدم ...

حامله اید؟سقط کردید؟

من بیشتر از این ناراحتم ک مادرشوهرم با اینکه میدونه دردم زیاده و نمیتونم غذا درست کنم یا بخودم برسم ...

😐😐

بعش فكر نكن فقط خودت بيشتر اذيت ميشي

اگه نميتوني خيلي چيزي درست كني يك مقدار گوشت و پياز و گوجه و نمك و فلفل بريز تو شيشه بزار تو قابلمه پرآب چند ساعته جوش بخوره و بپزه

خيلي مقويه

شيره انگور _بادوم _قرص كمر_فوليك اسيد  بخور

نه عزيزم دو ماهه اقدامم انشاالله اين ماه جواب بگيرم☺ دكتر برام قرص گذاشت دو سه روز بعد دردام شروع ش ...

خداروشکر ب کورتاژ نرسید من خیلی میترسم

نه عزيزم دو ماهه اقدامم انشاالله اين ماه جواب بگيرم☺ دكتر برام قرص گذاشت دو سه روز بعد دردام شروع ش ...

انشالله این ماه با بی بی چک مثبت و ازمایش مثبت بهمون خبر خوش میدی گلم

من تو خونه يك عالمه دمنوش خوردم و رفتم پياده روي  كلا اين سقطي كه داشتم از زايمان بيشتر عوارض ...

منم خیلی اذیت شدم و هنوزم اذیت میشم

گلم خانواده شوهر هیچوقت دوست عروس نمیشن.نادیده بگیر .منم باردارم ویار دارم بهم محل نمیدن .غذا میپزن ...

😔خواهرشوهرم کرونا گرفته بود  هرروز بهش زنگ میزدم روز اول رفتم بهش سر زدم با اینکه باید فاصله بگیری اما اون..😔