2777
2789
عنوان

خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون

.خوشی نداره.خدا واسه کسی نخواد.ایشالا به خیر میگذره برای شما هم.بعدشم یه بارداری سالم تجربه میکنی.

فقط حتما دکتر برید تا هم مطمئن بشید کامل دفع شده هم بهتون انتی بیوتیک بده

طریق مصرفشومیگی هرنیم ساعت یکی؟

نه

من اول چهارتا گزاشتم زیر زبونم

بعد از سه ساعت چهارتای بعدی

که اوردم بالا باید قبلش قرص ضد تهوع بخوری البته منم خوردم ولی خب اوردم بالا

بعد من ساعت۱:۲۰اینجوریا بود ک اون چارتا دومی رو اوردم بالا تا خود شب درد داشتم و زجر میکشیدم فقط با چهارتا دونه اولی

هیچ‌مسکن و جوشونده ای تا۲۴ساعت بعد از مصرفش نباید بخوری ولی من انقد حالم بد بود و مامانمم نمیدونس دوتا مسکن خوردم و بابونه

بعد شب شد داشتم میمردم ب بهونه برم دکتر با مامانم رفتم بیرون راستشو گفتم ک رفتیم دکتر اونم گف باید بری متخصص زنان بعد برگشتیم خونه 

دوتا قرص مونده بود ک تو دستورش نوشته بود واژینال

یکیو گزاشتم تو واژن ک بعد از ۳۰دیقه رفتم دسشویی دیدم قرصه سالم هست و افتاد تو سنگ

دیگه شانس اخرمو امتحان کردم اخری گزاشتم زیر زبونم ک باز درد خیلی بدی گرفتم و فردا صبحشم افتاد

مامانم گف خدا خواست اون چارتا رو بیاری بالا چون اگه میخوردی قطعا میمردی اخه خیلی خیلی زیاد حالم بد بود