2777
2789
ببین طرف وقتی زنش میمیره زن نمیگیره؟؟؟ بچش میمیره بچه دار نمیشه؟؟؟ اما اگه پدررو مادرش بمیرن از کجا ...

نه من خیلی ها رو دیدم که نتونستم جایگزین زنشون کنن و اگه کردن پشیمون بودن از این مورد ها زیاده قربونت.در مورد بچه هم ده تا دیگه بیارن مگه میشه جایگزین کنی نمیشه.معنی جایگزینی چیه اصلا؟هر انسانی فرق میکنه هیچوقت نمیشه کسی رو جایگزین کس دیگه ای هست همیشه آدم میتونه زندگیش رو ادامه بده ولی جایگزین نه.آدم حتی بدون پدر و مادر هم میتونه ادامه بده .ولی این رو بدونید که آدمها اسباب بازی نیستن نمیشه براشون یکی دیگه رو قرار داد .من خودم شخصا اگر شوهرم خدایی نکرده نباشه نمیتونم جایگزینش کنم چون دیگه مثل این آدم وجود نداره این همه عمرم رو براش گذاشتم وقتم رو گذاشتم از دستش بدم کاملا نابود میشم.حتی بهتر از این هم بهم بدند نمیخوام من با همین آدم احساس خوبی دارم و هرگز جایگزینی براش پیدا نمیکنم.یا اگه بچم رو از دست بدم اگه ۱۰ تا دیگه هم بیارم زندگیم هرگز مثل قبل نمیشه و همیشه داغش میمونه و به احتمال زیاد شوق مردن در من زیاد میشه.این برای من حقیقت هست پس من اصلا نمیتونم جایگزین کنم و این فرضیه کاملا رد میشه  

دلداری ندااااد الان رفته پایین تخت رو زمین خوابیده کدوم دلداری

بنظرم اسی بخاطر اینک تو خودیی و اینک میدونی عاشقته ک ۱۱ سال باهمید اینو گفته چون مطمن بوده تو ب اندازه کافی میتونی بفهمی ک عاشقته و دوست داره ک یازده سال پاته و این نیاز ب اثبات ب بقیه و خودت نداره از طرفی اگ بگه تو ی لج بین تو و خواهرش میفته ی جواب مسخره داده و صرفا هم ب مسخره گرفته موضوع رو 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری میگی ضایعه انگار غریبه رو گفته خب خواهرشه دیگه،حالا اون یه اشتباهی کرده تو زندگی انقد از این ...

خب میگی ماهی ی بار هم به خواهرش سر نمیزنه پس ارزشش و داشت توی جمع استارتر و ضایع کنه و دلش و بشکنه

بنده خدا دلم براش سوخت چقد سخته مخصوصا که الان شوهرش پیشش و از قضیه خبر داره ولی از دلش در نیاورد

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من دارم راه درست و بهش نشون میدم مثل اینکه استارتر خودش هم متوجه شده چه اشتباهی کرده الان هم که عق ...

داری دیگه تو رو اعصاب من راه میریاااا

بابا اینا عاشق همن چرا نمیفهمی تو

حالا ی حرفی شده دیگه

ب بزرگی خودت تو یکی دیگه بگذر از گناه شوهر اسی،اه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
داری دیگه تو رو اعصاب من راه میریاااا بابا اینا عاشق همن چرا نمیفهمی تو حالا ی حرفی شده دیگه ب بز ...

مگه من به تو چیزی گفتم؟؟

من طرف حسابم استارتره دارم با استارتر حرف میزنم اگه مشکلی داشته باشه خودش جوابم و میده شما لازم نکرده ریپ بزنی

خیلی مهم نیست حرفش خیلی وقتا خیلی از مردا میگن زنمونو بیشتر دوست داریم ولی در واقع خود آدم میفهمه اینجور نیست برای اینکه دل زنش نشکنه اینو گفته ولی در واقع خونوادشو بیشتر دوست داره

خیلی وقتا هم یه مردی میگه خونوادمو ولی ته دلش زنشو بیشتر دوست داره حالا شاید شوهر شما هم همینجوری زبونی اینجوری گفته میخواسته جواب محبتای خواهرشو بده شایدم میخواسته شما رو امتحان کنه اینجوری گفته

بزرگترین  مشکل خانمها  حسود بودن  به همجنس خود است

بزرگترین مشکل مردا هم دخالت تو امور زنان میباشد😏

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
دلداری ندااااد الان رفته پایین تخت رو زمین خوابیده کدوم دلداری

عزیزم نگران نباش مردها گاهی مغزشون میشه مث یک عدس و قدرت زدن بهترین حرف در لحظه براشون خ سخته.

آروم باش ❤️

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
مگه من به تو چیزی گفتم؟؟ من طرف حسابم استارتره دارم با استارتر حرف میزنم اگه مشکلی داشته باشه خودش ...

من دیگه با تو یکی حرفی ندارم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
امضا تو خوندم. حق داری. به نظرم صادقانه گفتی. ولی بازم به اون مرحله نرسیده ایشون. یازده سال یک عمره. ...

ربطی به امضام داشت یا همینجوری گفتی