2777
2789
شاید با همین روال طلا و ماشین خریدنخدا بیشتر بهش بدهلباس تکراری شاید مشکلی نباشهولی میوه رو حداقل از ...

شاید در حد دختر خودش می گیره

ولی فعلا چون مهمون داره نمی تونه فقط به دخترش بده که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با همین روال طلا و ماشین خریدنخدا بیشتر بهش بدهلباس تکراری شاید مشکلی نباشهولی میوه رو حداقل از ...

دلم برای دخترش سوخت آخه هی میگه گرسنمه 

بهم گفته منو ببر بیرون برام ساندویچ بخر اما به مامانم نگو چون بفهمن دعوام می‌کنند 

حالا بهش قول دادم ببرمش ساندویچ بگیرم بخوره 

شاید در حد دختر خودش می گیرهولی فعلا چون مهمون داره نمی تونه فقط به دخترش بده که

نمیدونم نمیشه قضاوت کرد

ولی میگ دخترش در یخچالو باز میکنه میبینه چیزی نیس مینده

شاید ادم طی هفته مهمان داشته باشه نمیشه ک نخره بچه یا ادم بزرگ فرق داره

شاید من نظرم این باشه شایدم اونا کار درست رو انجام بدن😊

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
دلم برای دخترش سوخت آخه هی میگه گرسنمه بهم گفته منو ببر بیرون برام ساندویچ بخر اما به مامانم نگو چون ...

خودت بچه داری؟

بچه ها کلا این مدلین 

من واسه پسرم غذای بیرون می گیرم

ولی دوست ندارم زیاد فست فود بخوره

و جلو بقیه خیلی از این لولی بازیا در میاره

احتمالا خواهر شما هم می گیره ولی نمی خواد بیش از حد به دخترش این مدل غذاهارو بده

و اون وروجک الان داره از شما سواستفاده می کنه 

دلم برای دخترش سوخت آخه هی میگه گرسنمه بهم گفته منو ببر بیرون برام ساندویچ بخر اما به مامانم نگو چون ...

خب پس معلومه با چ روشی طلا و... گرفته

انشالله ب ی مرحله از پس انداز ک رسید بیشتر طمع نکنه و یکم خرج بچه و خونه هم بکنه

هرچیزی تعادلش خوبه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

من تو خونه انواع خوراکی سالم رو دارم

پسرم همش می گه گرسنمه

می گم مغزیجات و میوه خشک بیارم می گه نه

شیرعسل بیارم می گه نه

تخم مرغ می خوری نه

میوه نه

فقط دلشون خوراکی بیرون رو می خواد

خب پس معلومه با چ روشی طلا و... گرفتهانشالله ب ی مرحله از پس انداز ک رسید بیشتر طمع نکنه و یکم خرج ب ...

من خودم هرچی دلم بخواد میخرم و میخورم حتی شده کم

پس انداز هم یه کوچولو دارم چرا بخوام نخورم و نپوشم که یه گرم طلا بخرم اصلا قبول ندارم این مدل رو 

بچه ندارم حالا ضرر هم داشته باشه دیگه ساندویچ چیه تو دل بچه بمونه

قضاوت نکن 

منم قبل بچه داری خیلی قضاوت می کردم

با اینکه غذای بیرون هم زیاد می گیریم

ولی همش دوست داره در ساندویچی و پیتزایی و .... باشه

من خودم هرچی دلم بخواد میخرم و میخورم حتی شده کمپس انداز هم یه کوچولو دارم چرا بخوام نخورم و نپوشم ک ...

من خودمم مدل شما هستم

شاید نتونم درماه دو کیلو پسته یا آجیل بگیرم

اما قطعا ماهی ۵۰۰ پسته برا پسر کوچولوم میگیرم

یا امروز دوتا دونه موز و سه چارتا خرمالو براش گرفتم 

نه اونقدر بریز بپاش دارم ک آخرماه دستم دراز شه

ن اونقدر ک بچه حسرت بکشه

قضاوت نکن منم قبل بچه داری خیلی قضاوت می کردمبا اینکه غذای بیرون هم زیاد می گیریمولی همش دوست داره د ...

ایشون میگن خواهرزادشون در یخچال رو باز میکنه و دست خالی میبنده

قطعا ی سیب گاز زده هم ببینه ازش نمیگذره

بنظرم اگر درخواست غذای بیرون کرده دیگ تیر آخر خواهرزادشه چون میدونه توی خونه چیزی نصیبش نمیشه

بازهم خدا عالمه🥰