2777
2789
مفهوم عشق واقعی رو درک نکردید.نمیخوام بهتون بی احترامی کنم ولی تمام کارهای شما رو یه کارگر هم میتونس ...

پس اگر یه کارگر میتونه این کارارو بکنه.پس همون کارگر میتونه خیلی راحت جای مادرو واسه بچش بگیره.به نظره من که حرفتون خیلی مسخرست.یعنی به نظر شما کارگر با عشق و محبت و دلسوزی رسیدگی میکنه؟؟شما با این حرف بدون فکر و غیر منطقی نه تنها کلا عشق خواهر برادرو زیر سوال بردین بلکه کارایی که یه مادر واسه بچش با عشق و دلسوزی میکنه رو کلا با کار کارگری که فقط از رو وظیفه انجام میده و پولشو میگیره یکی میکنید.به نظر من شما معنی عشق و نمیدونید که یه موضوع و به یه موضوع بی ربط دیگه ربط دادین.من اصلا معنیه حرفم این نبود که شوهر استارتر حق داشته این حرف و بزنه.حرف من توضیح عشق خواهر برادر به هم دیگست.تو دنیا تنها کسایی که از بچگی  باهم بزرگ میشن و همه چیو از بچگی باهم تجربه میکنن خواهر برادران.و واقعا انتظار بیجاست که از همسرمون بخوایم خیلی زود جای خواهر برادرشو که بچگی باهم بزرگ شدن و شیرین ترین خاطرات کودکی و باهم داشتن واسش بگیریم.منم به شدت به این اعتقاد دارم که فقط زن و شوهر واسه هم میمونن و باید همه جوره هوای همو داشته باشن.ولی برای هرکسی انجام این موضوع زمان میبره.و خیلی ها با چندین سال زندگیه مشترک شاید بتونن به اون حد از عشق به همسر برسن.همونجور که عشق خواهر برادر بعد از چندین سال به اون شدت شکل میگیره.شما کلا حرفای منو جوری که خودتون دوسداشتین برداشت کردین

کاربر خانم هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای باباااا من بجای اسی وشوهرش وخواهرش ب غلط کردن افتااادم...بریم بخوابیم دیگه......چتونهههه....شبتون بخیر

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
خب دیگه اشی رفت خوابید موافقید ما هم بخوابیم تا زندگی مون به باد نرفته؟؟ 

منم همینو گفتم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
ندیده بودم خواهر

حالا چی🤨

عزیزم متوجه منظور من نشدی

😂😂😂😂حرف حق جواب نداره دیگه.شما متوجه ی منظور من نشدی که چشم بسته جواب دادی که فقط بگی بلدم حرف بزنم.شما خوبی✋

دلیل نمیشه هر وقت با خانواده ی شوهر دعوا کردیم بیایم تو نی نی سایت خودمونو خالی کنیم که😁

کاربر خانم هستم.

😂😂😂😂حرف حق جواب نداره دیگه.شما متوجه ی منظور من نشدی که چشم بسته جواب دادی که فقط بگی بلدم حرف ب ...

چرا باید با آدمی که مثل من فکر نمیکنه و عقایدمون با هم فرق میکنه بحث کنم .من جواب دارم بدم ولی شما و من با هم فرق داریم نمی تونیم درک کنیم هم رو.🙂

چرا باید با آدمی که مثل من فکر نمیکنه و عقایدمون با هم فرق میکنه بحث کنم .من جواب دارم بدم ولی شما و ...

افرین خودت جواب خودتو دادی.پس وقتی دیدی یکی نظر خودش رو گفته اونم نه به شما به استارتر.دیدی نظرش با شما یکی نیست.دلیلی نداره ریپ بزنی و دل پرتو خالی کنی.مگر اینکه فقط قصدت خودنمایی و مخالفت و تریپ عقل کل برداشتن باشه.شب خوش😁✋

کاربر خانم هستم.

افرین خودت جواب خودتو دادی.پس وقتی دیدی یکی نظر خودش رو گفته اونم نه به شما به استارتر.دیدی نظرش با ...

عزیزم مثل اینکه واقعا از من ناراحت شدی ببین من منظوری نداشتم کلا اشتباه برداشت کردی.منم اصلا دلم پر نیست چون شوهرم خدا رو شکر خوبه.زندگیم خوبه.والا من عقل کل نیستم یه انتقاد کوچیک کردم از شما همین.شما هم نظرتو گفتی تمام شد رفت ولی ول نمیکنی این جای تعجب داره