2777
2789
عزیزم مثل اینکه واقعا از من ناراحت شدی ببین من منظوری نداشتم کلا اشتباه برداشت کردی.منم اصلا دلم پر ...

اعتماد به نفستو دوست داشتم😂😂۱یاد بگیر دیگه ریپ بیجا نزن ۲ نظرتو واسه خودت نگه دار و بدون ریپ زدن نظر بده۳ یاد بگیر ادای حق به جانبارو درنیار اونم تو شرایطی که خودت دماغتو تو نظر بقیه فرو کردی۴ وقتی انتقاد کن که کسی ازت خواسته باشه چون غیر از اون تف سر بالاست۵ والله تو اول منو ریپ زدی این نشون میده که تو پیگیری و روز خوبی نداشتی😁✋

کاربر خانم هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیش هی با ابرو اشاره میکرد سمتم  ک شوهرم منو انتخاب کنه بعد ک اونو انتخاب کرد باز با ابرو ...

وخترخوب اون چون خواهرش این عکس العمل رانشون داده که گفته خانمتوانتخاب کن 

همسرت اوتوانتخاب کرده به پاس محبتش....

خداراشکر که چنین خواهرشوهرخوبی داری......

برعکس اینوندیدی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میخوام ببینم اگه جای استارتر بودی چه عکس‌العملی نشون می‌دادی مطمئنا جوری از چشمت می‌افتاد و دلت سیاه ...

دقیقا تو موقعیت استارتر قرار گرفتم و اصلا این چیزی شما میگی ننشدم

عزیزم حق داری ناراحت باشی.ولی معلومه آدم ساده دلی هستی دیگه ناراحتیتو نشون نده قوی باش با اعتماد به نفس خودتو نیازمند اون نشون نده اگه واقعا میخوای دوست داشته باشه .کتاب زنان زیرک نوشته شری آرگو رو بخون حتما

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...