2777
2789
حالا این وسط یه چیزی بگم .بدون منظورمیگما فقط یادم افتاد گفتم بگم😁پسر عمم یک سال بود که عقد کرده بو ...

دم اون مادرشوهر گرم

انشالله منم به اون کمال لایتناهی برسم بعد پسدم عروس بیاره برامون خوشبختیشونو ببینم😄

ببین من بخاطرش شهرمو ول کردم دارم میرم جایی ک سالی یه بار میتونم خانوادمو ببینم جوابم عین روز روشن ...

چون همه رو گزاشتی کنار توچشمش دخترم دم دستی هستی بنابراین جذابیتی حس نمیکنه وکشش کم میشه باید یه جوری میفهموندی که تو که شوهر منی همه ی فکروذکرم نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجای حرفش منطقی بود،،،اما خب نمیشه هم کلا زن و زندگیو بذاری کنار و اولویتت  اونا باشن،،خب این ...

کجای حرفش منطقی بوده مثلا چجوری زنی رو که ۲۰ سال باهاش زندگی کرده و بعد مثلا فوت میکنه چجوری میشه جایگزین کرد😐.یا مرگ اولاد رو چجوری میشه فراموش کرد😐 اصلا از مرگ اولاد بدتر نداریم.پس زن و بچه رو اگه از دست بدی جایگزین نمیشن جای خالیشون همیشه خاریه تو قلب آدم.یه عده فقط حرف میزنن تجربه نکردن که   

بهرحال نباید توی جمع ضایع‌ش میکرد خیلی کار بدی کرد اسی حق داره ناراحت بشه

اره 

ولی اسی تو هم فردا باهاش حرف بزنو بهش بگو ک ناراحتت کرد

تا هم خودت یکم سبک شی هم اون حتما دلداریت میده و یادت میره دیگه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
آقا نیستین احیانا؟ این حرف از یه خانوم بعیده!😑😑😑

نه والا خانومم ، 

منم اولویتم خانواده امه 

همسرم رو دوست دارم ولی پدر و مادرم رو بیشتر 

مگه آدم چند تا پدر و مادر می‌تونه داشته باشه 

ولی معتقدم حرمت هر کدوم باید رعایت بشه 

ولی همسر اسی کار بسیار بدی کردن ، جواب قشنگ این بود 

من و همسرم که عاشقشم هر دو خواهرم رو دوست داریم 

یا خواهرم رو دوست دارم و عاشق همسرم هستم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اره  ولی اسی تو هم فردا باهاش حرف بزنو بهش بگو ک ناراحتت کرد تا هم خودت یکم سبک شی هم اون حتم ...

فایده نداره دیگه

دل استارتر و شکسته مگه دیگه می‌تونه فراموش کنه؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
حالا این وسط یه چیزی بگم .بدون منظورمیگما فقط یادم افتاد گفتم بگم😁پسر عمم یک سال بود که عقد کرده بو ...

عمت از خجالتش بوده که اینجور گفته🤣🤣🤣🤣

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
کجای حرفش منطقی بوده مثلا چجوری زنی رو که ۲۰ سال باهاش زندگی کرده و بعد مثلا فوت میکنه چجوری میشه جا ...

ببین طرف وقتی زنش میمیره زن نمیگیره؟؟؟ بچش میمیره بچه دار نمیشه؟؟؟ اما اگه پدررو مادرش بمیرن از کجا بیاره؟؟؟ و اون بالا هم عرض کردم باید اولویتش زنش باشه،،، نمیتونن زن نگیرن،،،چون زنه ک پاسوزه ادم ،،،اما اکثر مردای ایرانی اینو نمیفهمن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

امشب تا طلاقت ندیم اروم نمیگیریم😂😂😂ن ب شوهر خواهر دوست

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من بخاطرش قید خانوادمو زدم

مبارکه عروسیتون انشالا خوشبخت ترینم بشی...ولی اینو یادت باشه هییییییچ پسری ارزش اینو نداره که بخاطرش قید خانوادت بزنی همشون بی جنبه ان دور بر میدارن .تجربه دارم 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

بچه ها اسی رو دریابین،،،، چرا نیستش؟؟ اسییییی؟؟؟؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
این قمه توشلوار چطوری پاره ش نکرد؟😐

واقعا تعجب داره!

اصلا چجوری راه میرفت؟!!!😅

من یه چاقوی تیز دستمه میترسم نکنه یهو دستمو ببرم،حالا اون..🤕🙄🥶🔪🔪

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲