2777
2789
نمیدونم چی بگم عزیزم.ولی من خودم شخصا برادرامو بیشتر از هرچیزی تو دنیا دوسدارم حتی از پدر مادرم بیشت ...

مفهوم عشق واقعی رو درک نکردید.نمیخوام بهتون بی احترامی کنم ولی تمام کارهای شما رو یه کارگر هم میتونست بکنه.شما اگه کاری کردید که دمتون گرم بخاطر خدا بکنید خدا فقط میتونه ما رو راضی کنه .منم خودم یه خواهرم ولی به برادرم حق نمیدم همچین رفتاری بکنه باید زنش رو بیشتر دوست داشته باشه.باید دختر مردم رو که دستش امانته  خوشبخت کنه.این عشق حقیقی یه خواهر به برادرش هست.بقیه اش همه خودخواهی و پر توقعی هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بپرسن همسرم یا آبجیم میگم آبجیم ☺

عینک نمیزد که نگن عینکیه یه روز چاله ی جلو پاش رو ندید و خورد زمین از اون روز به بعد چلاق صداش میکردن........                                                           بخاطر خودت زندگی کن😊
اره کاری میکنن ادم بگ وای چقد بد بوده رفتارم من برم عذرخواهی😐😐😐مکارن مکااار😐🤣

اره بخدا

من بعضا یادم میره دعوامون تقصیر من بود یا اون  

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
 مرگ اولاد روبا چی مقایسه میکنی؟ نشنیدی میگن خدایا ما رو با داغ فرزند امتحان نکن؟ هزار تا بچه د ...

من جایگاه انتخاب نکردم،،و گفتمم رفتار همسرش درست نیس و اولویت زنه چون زن یه عمر پاسوزادم میمونه،،،،حالا اون خانم خودش میدونه و شوهرش نیازی نیس منو شما بحث کنیم،،، زندگی بقیه ب ما چه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

سوال مسخره آیه هرچند منم تو نادانی. پرسیدم از شوهرم اما شوهرم میگه هرکس جای خودش که واقعا جمله ی درستیه حتی بین همسر و مادر هم نمیشه گفت کیو آدم بيشتر میخواد. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
نه عزیزم کلا طرز فکرش اینه همیشه و همه جا و به بچه هاش میگه فقط زن و شوهر واسه هم میمونن و باید همه ...

خب پس درد و بلاش بخوره تو سر اونایی که درک و فهم این چیزارو ندارن

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
حتما مجردیاااا تو از اینجور حرفا میزنی یه دختر عمه دارم مثل تو مغروره    

چه ربطی به مجردی داره؟؟

ن مغرور نیستم برای خودم ارزش قائلم

استارتر میگه بخاطرش قید خانوادش و زده ولی اون توی جمع استارتر و ضایع کرد 

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ابجیش هی با ابرو اشاره میکرد سمتم  ک شوهرم منو انتخاب کنه بعد ک اونو انتخاب کرد باز با ابرو ...

شوهرت جوگیر. شده است عزیزم 😂😂تورو دوست داره والا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اگه خانوادشو دوس نداشته باشه توم براش ارزشی نداری

👌👌👌👌

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
نمیتونه فراموش کنه ولی بیایین روی دل شکسته یه مرحم بذاریم نه اینکه خرد و خاکشیرش کنیم

من دارم راه درست و بهش نشون میدم

مثل اینکه استارتر خودش هم متوجه شده چه اشتباهی کرده

الان هم که عقده هنوز عروسی نکرده چرا به پای همچین کسی عمرش تلف بشه؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بزرگترین  مشکل خانمها  حسود بودن  به همجنس خود است

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
چه ربطی به مجردی داره؟؟ ن مغرور نیستم برای خودم ارزش قائلم استارتر میگه بخاطرش قید خانوادش و زده و ...

یجوری میگی ضایعه انگار غریبه رو گفته

خب خواهرشه دیگه،حالا اون یه اشتباهی کرده

تو زندگی انقد از اینجور مسایل پیش میاد ک،ولی گذر زمان همه چی رو ثابت میکنه،برن خونه زندگیشون بخدا ماهی سالی یبار هم ب خواهرش سر نمیزنه چ برسه دوس داشتن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺