الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نمیبرن بشونتت سر عقد که میان خواستگاری خوشت اومد زیر نظر خانواده ها اشنا میشی حس بینتون ایجاد شد ازدواج میکنی خوشت نیومد رد میکنی والا من سنتی ازدواج کردم شوهرم که همون جلسه اول عاشی شد منمبه مرور عاشق شدم ازدواج کردیم 8 ساله عاشقانه زندگی میکنیم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
این مدل ازدواج الان فرقش در اینه از روز اول زیر نظر خانواده هاست و با تأیید اولیه اونا دوران آشنایی شروع میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.