خیلی این روزا افسار گسیخته شده بود من دیروز ظهر با باباش حرف زدم قرار بر این شد تا ده پونزده روز جوابشو اصلا ندم دیشب حمله عصبی بهم دست داد خودتم تنها پاشدم رفتم بیمارستان ساعت یازده شب تا سه صبح برگشتم
هستین بگم چیشد؟
من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
دیگه ای حرفا فایده نداره بهش بگو من نمیخوام آیندم خراب کنم پسرتون ارزونی خودتون
گفتم
گفتم حتی محمد برگرده عذرخواهیم بکنه فایده ای برای من نداره گفت چرا این حرفو میزنی محمد دوست داره عشق شما اگ عشق واقعی باشه اینجوری الکی خراب نمیشه گفتم بابام تو این نوزده سال یک بار انگشتش ب من نخورده اونوقت پسرت هیچی نشد خوابوند زیر گوشم من ب احترام شما چیزی نگفتم این عشق واقعی نیست؟تا کجا باید اخلاقای گندشو تخمل کنم فقط اومد فاتحه خوند ب زندگیم و رفت
من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن بخدا چرا شما ؟اون کاربر گفت مردا گفتم والا زنا هم کم از مردا ندارن اون خانومی ک باهاش رفته ...
همین ادمای کثیفن ک زندگی ملتو ببخشید به گوه کشیدن اینا اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن خدا میدونه من ک ازین ادم ک با محمد رفته خونشون اصلا ناراحت نیستم تشکرم میکنم ازش چون دل کندن از نامزدمو برام خیلی راحت تر کرد
نه من دیروز ک بهش زنگ زدم گفتم بابا پسرت یک روز خوش تو زندگیش نمیبینه گفت میدونم این دنیا هر کی نامر ...
ای کاش برای منم چوبشو بخوره اول تو فکر انتقام بودم ولی گفتم خدایا واگذار کردم به خودتهیچوقت ام نمیبخشمش خیر نبینه هیچوقت خدا لعنتش کنه ... هر چند من بچه بودم پدرمم فوت شده بقیه ام که امضام بخون 😔😔
بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔