2777
2789
عنوان

حرف زدن پسر 2 ساله

256 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ببخشید یه سوال من پسرم دو سال و 3 ماهشه هنوز حرف نمیزنه کی حرف میزنه ؟

اگر کسی میدونه تو چه سنی حرف باید بزنه بهم بگه مننون میشم اهل مقایسه بچم با کسی نیستم ففط میخوام بدونم تا کی حرف میزنه

سلام کلمه هم نمیگه؟ مثل دد و بابا 

گفتار درمان به من گفت بچه تا 3 سال و نیم باید حداقل 20 تا کلمه بگه تا بفهمیم مشکلی نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم دیر حرف اومد. الان دو سال و نیمه هر چی میگیم تکرار میکنه بعضیا رو درست میگه بعضیا رو غلط غولوط

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان باید کلمه بگه یعنی هیچ کلمه ای نمیگه؟

کلمه میگه مثل بابا مامان آب دد باز برق صدا حیوان ها بهش بگم سگ گربه چی میگه بهم میگه اما کلمه دوتایی نمیگه همش تکی

سلام کلمه هم نمیگه؟ مثل دد و بابا گفتار درمان به من گفت بچه تا 3 سال و نیم باید حداقل 20 تا کلمه بگه ...

سلام عزیزم 

چرا کلمه خیلی میگه اما دوتایی مثل مامان بیا و این چیزا نمیگه

کلمه میگه مثل بابا مامان آب دد باز برق صدا حیوان ها بهش بگم سگ گربه چی میگه بهم میگه اما کلمه دوتایی ...

همینم خوبه کم کم بهتر میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام عزیزم چرا کلمه خیلی میگه اما دوتایی مثل مامان بیا و این چیزا نمیگه

خب عزیزم زوده برای جمله الان جمله رو سه سال به بعد یواش یواش میگن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کلمه میگه مثل بابا مامان آب دد باز برق صدا حیوان ها بهش بگم سگ گربه چی میگه بهم میگه اما کلمه دوتایی ...

منم پسرم همین طور بود بردمش دکتر گفت تا سه سالگی جا داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اشکال نداره مهم اینه که کلمه بگه و اینکه مفهوم رو بفهمه من پسرم ۲۱ ماهشه کلمه میگه مثلا نمیتونه بگه قابلمه ولی بگم قابلمه رو از کابینت بیار مفهومشو میدونه و میره میاره 

افرین که مقایسه نمیکنی منم نمیکنم بچه خواهرم از بچه من سه ماه بزرگتره دوسالشه و همه چی میگه هر چی بگی تکرار میکنه ولی پسر من نه خب مگه ما ادم بزرگا مثل همیم که بچه ها باشن مهم مراحل اصلی رشده که درست باشه 

داداش من۳ سالش بود مثل بچه شما بود به مامانم گفته بودن تخم بلدرچین بده بخوره بعد از حدود یه ماه داداشم دیگه شروع کرد به جمله ساختن و حرف زدن که کاش هیچ وقت شروع نمیکرد همش میحرفه اعصاب نمونده برامون

پسر منم دیر حرف اومد. الان دو سال و نیمه هر چی میگیم تکرار میکنه بعضیا رو درست میگه بعضیا رو غلط غول ...

إ  جدی خیلیم خوب عزیزم من فقط میخوام بدونم تا کی حرف میزنن خیلی دوس دارم حرف بزنه