2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست
چه ربطی داره الان دختر خراب مگه کمه که دوستات بخوان کاری کنن بنداز همچی مردی رو بیرون از زندگیت بابا ...

نمیدونم من گقتم دوستای صمیمیم میدونن ک بهشون اعتماد دارم

انداختمش بیرون از قلبم و از زندگیم

ب باباشم گفتم زور الکی داری میزنی تا روزی ک جون دارم پسرتو نمیبخشم یک روز خوش تو زندگیش نمیبینه حالا باباش عذاب وجدان گرقته ب هر دری میزنه ک همه چیو درست کنه

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد اصلا نقشه پدر شوهرته چرا اینقد اصرار به قطع رابطه تو و نامزدت داره ؟

نه نه اصلا همچین ادمی نیست

گفت تو خیلی ب محمد رو دادی پرو شده راستم میگه گفت ده پونزده روز جوابشو نده تا ادم شه

گفتم پسرت میگ تفاهم نداریم

گفت بلانسبت گوه خورده ک تفاهم نداشت اومد تو رو عاشق کرد

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
نمیدونم من گقتم دوستای صمیمیم میدونن ک بهشون اعتماد دارم انداختمش بیرون از قلبم و از زندگیم ب بابا ...

چیو درست کنه پسری که اینقدر وقیحه دختر میبره معلومه بعد چیکا میکنه گول حرفاشونو نخوری آینده خودتو خراب نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اصلأ دعواتون سر چی بوده که از اول جوابشو نمی‌دادی؟؟

ما دو ساله تقریبا نامزدیم از این دو سال شاید ی ماهشو خوب بودیم همش دعوا دعوا دعوا

حس دیکتاتوری داره میگه حرف حرفه منه نظر نظر منه تا یک چیزیم میگم میگه اه چقد غر میزنی و این چیزا

ولی تو این دو سال هییییییچ خیانتی از سمتش ندیده بودم

فکرش خیلی قدیمیه

تو تاپیکای قبلمم هس بعضی حرفاش

[QUOTE=198635885]نه نه اصلا همچین ادمی نیست گفت تو خیلی ب محمد رو دادی پرو شده راستم میگه گفت ده پون ...

چه فایده که پسرش اینجوریه؟

نامرد و خدا نشناس

بخدا پیر شدم از دستش

چیو درست کنه پسری که اینقدر وقیحه دختر میبره معلومه بعد چیکا میکنه گول حرفاشونو نخوری آینده خودتو خر ...

نه من دیروز ک بهش زنگ زدم گفتم بابا پسرت یک روز خوش تو زندگیش نمیبینه گفت میدونم این دنیا هر کی نامردی کنه ب خودش برمیگرده گفتم تا روزی ک جون دارم نمیبخشمش اونم خیلی ناراحت شد و اینا گقت من همه چیو درست میکنم اگه درست نشد بدون یا خدا منو برداشته از رو زمین یا پسرمو

ولی حرمتا بینمون شکسته دیگ این رابطه هیچ فایده ای نداره

ببخشید این حرفو میزنم ولی ب نظر من فقط مردا عوض نشدن همجنسای خودمون هم عوضی شدن و ارزون 😑

گلم منظورت با منه؟

چه فایده که پسرش اینجوریه؟ نامرد و خدا نشناس بخدا پیر شدم از دستش

اره درسته فایده ای نداره اما باز خوبه .اگه اینجوره که میگی تا بیشتر از این عذابت نداده از زندگیت حذفش کن چون حتما اگه ادامه بدی اخرش بجز پشیمونی نیست ...

نه من دیروز ک بهش زنگ زدم گفتم بابا پسرت یک روز خوش تو زندگیش نمیبینه گفت میدونم این دنیا هر کی نامر ...

دیگه ای حرفا فایده نداره بهش بگو من نمیخوام آیندم خراب کنم پسرتون ارزونی خودتون

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ای بابا امون بدین همه شو بگه بعد شروع کنین به نتیجه گرفتن و این ها 

گفتم خلاصه

خیلی طولانیه ولی خلاصه کردم همه چیو

ما دو ساله تقریبا نامزدیم از این دو سال شاید ی ماهشو خوب بودیم همش دعوا دعوا دعوا حس دیکتاتوری داره ...

حداقل از پدر شوهرت بپرس قضیه امروز زنگ زده چی بوده 

اگه از اول دعوا داشتین و درست بشو نیس بهتره قبل اینکه برین زیر یه سقف تمومش کنین

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️