2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست
تو ازش دست کشیدی عمرن

فک میکنی نکشیدم؟فک میکنی دروغ میگم؟

اون پریشب برای من مرد

اگ دست نکشیده بودم الان ب خاطر دختر بردنش خودمو ب در و دیوار میکوبیدم 

ن اینکه اینجوری اروم باشم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرشوهرت چقدر خاله زنکه

ن بنده خدا اینجوری نیست

من خودم وارد ماجرا کردمش همش جوش مارو میزنه ک بین مارو درست کنه

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بازم خدا رو شکر زود فهمیدی عزیزم

آرامش و زندگیت و بردار برو

محمد هم بزار با کسایی که لیاقتشه بمونه

از قدیم گفتن .... چه داند قیمت نقل و نبات

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

عزیزم انشالله خوشبخت شی و شاد آرامش خدای مهربون مهمون دلت باشه فرشته من🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

عزیزم منم مثل تو تو دوران 2سال نامزدی بدترین زجرارو کشیدم اما همش تحمل کردم وبخشیدم اومدم زیر یه سقف اما اصلا اصلا خوب نشد درست نشد که هیچ بدتر شد همش پشیمونم که چرا زودتر تودوران عقد شجاعت دل کندن وطلاقو نداشتم هر چی بیشتر میگذره انگار باتلاقه بیشتر گرفتار میشی

بازم خدا رو شکر زود فهمیدی عزیزم آرامش و زندگیت و بردار برو محمد هم بزار با کسایی که لیاقتشه بمونه ...

آره خداروشکر هنوز عقد نیستیم

واقعا لیاقت عشق منو نداشت

تو اگه بدونی من براش چه کارایی کردم مغزت سوت میکشه از این حجم حروم زادگیش

فقط میسپرمش به خدا چون منو خیلی اذیت کرد خیلی 

اصلا نمیبخشمش

ن بنده خدا اینجوری نیست من خودم وارد ماجرا کردمش همش جوش مارو میزنه ک بین مارو درست کنه

والا به نظر من پدر و پسر دست به یکی کردن که تو دیگه بیخیال پسره بشی چون اون میخاد بره دنبال زندگیش تو نمیزاشتی

خونواده من با من عین دشمنن بخوام اونارو وارد ماجرا کنم فاجعه میشع چون محمد انتخاب خودم بود از اول به ...

حیف اره اما دیگه بیشتر از این اشتباهتو تکرار و ادامه نده موفق باشی ان شالله زودتر خلاص شی از دستش زندگیتو کنی با ارامش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیز من آینده خوبی برای شروع  این زندگی نمیبینم قشنگ فکرکن

فکرامو کردم گلم تو همین سایت حتی  یک نفرم نبود ک خوشبین باشه ب این رابطه

منم چون دوسش داشتم گفتم میمونم تا ادم شه

اما هر چی میگذره هارتر میشه

دیگه برای من همه چی تموم شده واقعا تموم شده

دیگ دوسش ندارم خیلی اذیتم کرد

آره خداروشکر هنوز عقد نیستیم واقعا لیاقت عشق منو نداشت تو اگه بدونی من براش چه کارایی کردم مغزت سو ...

بی تفاوت باش به آیندش این بزرگترین انتقامیه که میتونی ازش بگیری آرامش هم بهت برمیگرده 

منم یه زمانی خیلی جوش میزدم اما فهمیدم بی تفاوتی بهترین راهه برای انتقام

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....