2777
2789
عنوان

ناخن هام بلنده میخام کاشت کنم😁

155 بازدید | 13 پست

چندتا شون شکسته ولی خیلی بلنده امروز نوبت گرفتم دلم نمیاد کوتاشون کنم هیی😑🙁😂

راستی اولین بارمه میخام کاشت بزنم یکم استرس دارم که نکنه بدشه یا نکنه سوتی چیزی بدم 

هرچی که نیازه درباره کاشت با ژل اینا بگین بدونم؟؟ 

میخام رنگ چری(گیلاسی) بادومی بزنم خوبه؟؟ 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

حتی اگه ناخناتم باند باشه توی کاشت همه رو کوتاه میکنن 

برای شماهایی که ناخناتون طبیعی بلند میشه لمینت یا ژلیش ناخن طبیعی رو پیشنهاد میکنم

کاشت معمولا برای کسایی انجام میشه که ناخناشون اصلا رشدی نداره و یا ناخناشون از لحاظ ظاهر مشکل دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنی که اینقدر بلند بشه یعنی تو سالم‌ترین وضعیت هست ! با کاشت یک لایه از ناخن تراشیده میشه و یک لایه ضخیم مواد مثل سنگ روش میمالن و  تو بدترین وضعیت فرو میشه 😐🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ناخنی که اینقدر بلند بشه یعنی تو سالم‌ترین وضعیت هست ! با کاشت یک لایه از ناخن تراشیده میشه و یک لای ...

اخه فرمشون رو دوس ندارم میخام کاشت کنم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

همين ديروز ديدم نوشتن اينكارا به دليل اينكه ثابت شده سرطانزاست تو ممنوع شده الان اكه ناخنكارها نريزن ...

خیلی وقته اخه دوس دارم انجام بدم 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

اگر ناخنت خوبه چرا میکاری ؟؟

هر ماه کلی وقتت گرفته میشه هزینه هم داره

راستش از ناخن کاشته خیلی بدم میاد

خودم تا به حال نکاشتم ، ناخن هام رو تا یه حد کمی بلند میکنم به نظرم خیلی بهتره 

اگر ناخنت خوبه چرا میکاری ؟؟هر ماه کلی وقتت گرفته میشه هزینه هم دارهراستش از ناخن کاشته خیلی بدم میا ...

فرمشون رو دوس ندارم بعد این ماه هست فقط ماه دیگه باید برم مدرسه برشون دارم😁

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

کاشت ناخن به ناخن آسیب میزنه خطر قارچ گرفتن هم داره چون هوا نمیرسه و ناخن خود آدمم هم بعد مدتی زرد میشه دوستم همیشه لاک داشت تازه کاشت هم نمیکرد وقتی بدون لاک‌بود صفحه ناخنش زرد بود

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
کاشت ناخن به ناخن آسیب میزنه خطر قارچ گرفتن هم داره چون هوا نمیرسه و ناخن خود آدمم هم بعد مدتی زرد م ...

ولی واسه 20 روز چیزی نمیشه چون بعدش برم میدارم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂