2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست

سلام عزیزم من تاپیکی که درمورد سی سی و حاجی گذاشته بودی رو خوندم فقط خواستم بهت بگم که دیدی که حسرت الکی خوردی اگر به پیجشون سر بزنی میبینی که اون عشق نمایشیشون دروغ بود و دارن از هم جدا میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ایدا خوبی  به فکرت بودم کنکورتو چیکار کردی؟چه میکنی با زندگیت؟

سلام عزیزم تو خوبی؟؟

قربونت برم😍

کنکور ک خداروشکر خوب بود رتبم شد 422 ب احتمال زیاد قبول شم فرهنگیان

واسه زندگیمم ک😑

اونم ب احتمال زیاد بعد محرم نشون بزارن واسم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
 سلام عزیزم من تاپیکی که درمورد سی سی و حاجی گذاشته بودی رو خوندم فقط خواستم بهت بگم که دیدی که ...

آره واقعا من تازه دیدم اون ویدیوهای افشاگریو 

خیلیم ناراحت شدم

اصلا حتی ی درصدم نمیتونستم فکرشو بکنم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
عزیزم چی شد آخر حدست درست بود؟ 

نه عزیزدلم دختر نبرده بود خونه

با دوستاش طبقه پایینشون فک کنم چیزی میخوردن این گفته بود خونوادش نرن پایین اونام فک کرده بودن منم

سلام عزیزم تو خوبی؟؟ قربونت برم😍 کنکور ک خداروشکر خوب بود رتبم شد 422 ب احتمال زیاد قبول شم فرهنگ ...

واااای چقدر عالیییی موفق باشی😍😍

خودت راضی هستی برا زندگیت پس؟

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
واااای چقدر عالیییی موفق باشی😍😍 خودت راضی هستی برا زندگیت پس؟

باید راضی باشم عزیزم

خداروشکر اخلاق و رفتارش خیلی بهتر شده

خودمم ی جورایی ب کس دیگه ای نمیتونم فک کنم از لس دوسش دارم امیدوارم خدا کمکمون کنه

باید راضی باشم عزیزم خداروشکر اخلاق و رفتارش خیلی بهتر شده خودمم ی جورایی ب کس دیگه ای نمیتونم فک ...

ولی حتما ب خودت فرصت فکر کردن بده ک پشیمون نشی

خیانت واقعا توجیهی نداره...

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم