2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست
هیچکس اندازه من به شوهرش محبت نکرد آخرش بعد محبت به مادرش رفت سراغ محبت و رفاقت با همکارش و خیانت چر ...

استثنا در همه چیز هست ولی جدا خیلی از موضوعات برای ما جهان سومی ها مهم شده که جهان سومیمون کرده 

گلم منم مشکل استارترو دارم ببین وقتی مادرشوهرم مثلا ماهی ۱بار باهات جایی بیاد خب طبیعتا باید جلو بش ...

میتونم درک کنم چیز جالبی نیست... ولی انقدری هم مهم نیست که خودتونو اذیت بکنین... میدونما سخته... ولی میشه کنار اومد... در ضمت میتونی به شوهرت بگی که عزیزم نیاز دارم دوتایی بریم جایی... فلان بهمان دیگه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا بابام نگفته اینکارو کن حالا همش بهم دستور میده این بچه ننه‌ دیگه جون به لب شدم

حرف و حدیث اینجا رو گوش نکن شوهرت منظوری نداشته کمک کردنت خونه مادر شوهر کلفتی نیست داری همه چیو بزرگ و تلخ میکنی برای خودت بخدا  با شوهرت مهربون تر باش خونه مادرش میره که بره میبینی همه اینا رو خودت داری برای خودت بزرگ میکنی تنها اشتباهش اینه که جلو بقیه بابد بیشتر احترامتو نگه داره که اونم با زبون خوش و سیاست حل میشه 

منم خیلی عذاب میکشم خونه مادرشوهر واقعا خیلی اذیتم اتقدرحال روحیم بده که فک میکنم باید برم پیش روانپ ...

منم حس میکنم دیوونه شدم خودبه خود گریه میکنم😔

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
میتونم درک کنم چیز جالبی نیست... ولی انقدری هم مهم نیست که خودتونو اذیت بکنین... میدونما سخته... ولی ...

سخته واقعا بخصوص اوایل ازدواج

من یکی که با شوهرم مطرح کردم بیشتررررر حضور مامانشو پررنگ کرد😐کاش نمیگفتم😂

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
مرض دارن ..بعضی از مادراهم بعد از زن گرفتن پسرشون یادشون میوفته پسر دارن و میشه نور چشمی خانواده و ع ...

دقیقاااا زدی تو هدف.

تا عقد بودیم هرروز خودش ومادرش دعوا  .

حالا شده شاه پسرش 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
منم دست کمی از تو ندارم .من شوهرم همش پیش مادرش میخابه بزور نصف شبا میرم بیدارش میکنم بیاد بالا  ...

🤔🤔🤔🤔فیلممون کردی؟؟؟؟

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤
یا مجردی یااینکه بیخیال که احتمال اولی بیشتره

مجردم اما زندگی جهنمی خیلیا رو تو خانوادم دیدم درضمن من گفتم مشکل باید به وسیله علم حل شه با کمک متخصص نه اینکه راه بیفتیم هی حرص بخوریم حرص بدیم بچه ها هم این وسط آسیب ببینن

مادر شوهرم من هرروز میره بیرون و شوهرم باید تو مسیر ببرتش برسونش اما اگر من قرار باشه برم جایی اینقد ...

دقیقا من حتی سفر هم میبرتش خود مادرشوهرم میگه دونفره بریم به پسرش میگه .بعدب من میگگه برای پدرشوهرم غذا بپزم و این چند روز ک گوشونو گم میکنن حواسم بهش باشه .حتی تعارف هم نمیکنن خاک تو سرشون

سخته واقعا بخصوص اوایل ازدواج من یکی که با شوهرم مطرح کردم بیشتررررر حضور مامانشو پررنگ کرد😐کاش نم ...

نمیدونم این مردا چه مرگشونه😣

اه اه اه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
منم حس میکنم دیوونه شدم خودبه خود گریه میکنم😔

الان که دارم اینارومینویسم قلبم میلرزه ازحرص شوهرم هیچ مشکلی نداره ها فقط انقدر خون به جیگرم کردن که حدنداره بیست سالمه اما ازعصبانیت دست چپم خشک میشه انقدرکه حرص خوردم وتنهایی تواین خونه گریه کردم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

واااای خواهش میکنم سر این موضوعات الکی حرص و جوش نخور و زندگیت و تلخ نکن.... منم مادر شوهرم تا حالا تو خونم استکان آب نکشیده ولی من میرم خونش تا جایی ک بتونم کاراش انجام میدم... چون توقع ندارم اون با 50 سال سن بیاد کارای منو انجام بده... تو ماشین نشستنم ک جلو عقب نداره دیگ... خودتو پیر نکن 😍

نمیدونم این مردا چه مرگشونه😣 اه اه اه

نکبتن

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"