2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدنشو عقب بنداز بگو الان خونه بهم ریخته اس شاید نشه درست پذیرایی کنیم هفته دیگ بیایین

اخه الان میتونم بهانه بیارم جا برای خواب خانوادش نیست

ولی هفته بعد نمیتونم

از طرفی چند بار این حرکت رو زده و من خیلی ناراحتم

اینجوری مامانم بیشتر میافته تو زحمت و اینکه یه شب شوهرم میخواد بیاد کنار من بمونه خانوادشم باهاشن اصلا جالب نیست 

اخه الان میتونم بهانه بیارم جا برای خواب خانوادش نیستولی هفته بعد نمیتونماز طرفی چند بار این حرکت رو ...

اره حق داری مثلا انقد راحت هستی بگی جلو خانواده ات ک شب میمونن پیشت بمونم خیلی موذب میشم خانواده منم هستن دیگ بیشتر 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شما مردا اگه میتونستید در مورد مادراتون و در کل خانوادتون و همسرتون منطقی فکر کنیدو تصمیم بگیرید خیل ...

اخه چرا انقدر واقعا عجیبه بخدا من‌ نمیدونم 

اینکه هربار من بعد‌ماهی برم بیرون‌ باید‌ مامانشم بگه‌بیاد و من خوشم‌نیاد‌غیر طبیعیه؟ بابا راحت نیستم دلم میخواد خانوادگی بریم بیرون واقعا انقدر درکش سخته!

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخه الان میتونم بهانه بیارم جا برای خواب خانوادش نیستولی هفته بعد نمیتونماز طرفی چند بار این حرکت رو ...

چند ساعت فاصله داره خونشون با خونه شما؟ 

بعد اینکه واقعا چرا هر بار پدر و مادرش باید بیان😑😑

شایدم برای آشنایی میان نمیدونم والا 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

ای بابا.پس تویکی هرطوردلت میخواداقدام کن

منطقی که هر بار بریم بیرون‌ باید‌مادرشم بیاد؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اشتباه نکن.هرگزاعتراض نکن.من اگه همسرم کوچکترین حرفی درمورد مادرم بزنه بشدت ناراحت میشم.شایدبهش چیزی ...

اگه خانواده شوهر هم به زن یه چی بگن باز شوهر  طرف پدر مادرش و میگیره این عادلانه نیست هر کاری دلشون خواست کنن بعد اعتراض نکنی