2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

1682 بازدید | 164 پست

شوهرم خیلی دستور میده بهم .

با مادرشوهر تو یه ساختمونیم دیشب مهمان داشتن منم رفتم طبقه پایین شوهرم جلو همه میگه پاشو پاشو برو پذیرایی کن .

درصورتی که من جشن داشتم و...مادرش حتی یه دونه چاقو کمکم نکرده بشورم بعد مهمانی میگه تو صاحب خونه ای باید پذیرایی کنی وظیفته مهمان خونه پدرش بود من مثل کلفت پذیرایی باید کنم.

حالا امشب بیرون بودیم مادرشم بود تو خیابون جلو همه بهم میگه برو عقب بشین تا مامانم جلو بشینه من همیشه احترام گذاشتم خودم ومیدونم باید چکار کنم اون فقط دستور میده  خونه میگم چرا اینجور میگی اعصابش خورد شد گفت باهام حرف نزن تا قیامت اگه میخوای تو این خونه زندگی کنی.

مشکلات من یکی دوتا نیست.

مثلا تا من باهاش تو ماشینم لام تا کام هیچ حرفی نمیزنه.

اما مادرش که بود کل مسیرو حرف زد .

حقیقتا حالم ازش بهم میخوره دیگه بچه ننس بشدت

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال منم والا ازش بهم خورد چه بچه نه نه حالا که اینقدر مامانیه اصلا بهش اهمیت نده و نادیده بگیرش،

منم خودمو دخترم اومدیم تو پذیرایی خوابیدیم‌

۵ساله همین اش وهمین کاسه اس

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

بتید از اول عادتش میدادی و گربه رو دم حجله میکشتی 

منم نزدیک مادرشم ولی اصلا رو ندادم شوهرم تو مشتمه 

بار اول که میخواستیم سوار ماشین بشیم یه تعارف الکی زدم بیاد جلو بشینه جوری ک بگه نه بعدم سری خودم نشستم و گفتم ببخشید پشتم به شماست از اون موقع خودم جلو میشینم

حال منم والا ازش بهم خورد چه بچه نه نه حالا که اینقدر مامانیه اصلا بهش اهمیت نده و نادیده بگیرش،

الانم هرچی بشه من ادم بدام من بد ذاتم..

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

من اگه جای تو باشم خودم به ماد شوهرم میگم جلو بشینه😑

ولی وقتی خونه مادر شوهرم مهمون میاد شوهرم میگه کمک کن جبران میکنم..بعد میاد تو خونه ظرفها رو میشوره😂😂😂

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
بتید از اول عادتش میدادی و گربه رو دم حجله میکشتی  منم نزدیک مادرشم ولی اصلا رو ندادم شوه ...

😐.

روزی که رفتیم خرید عقد کنیم مادرش جلو نشسته بود حتی در نیومد بگه بفرما جلو بشین ناسلامتی تو عروسی چه میدونستم اینجورین

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
من اگه جای تو باشم خودم به ماد شوهرم میگم جلو بشینه😑 ولی وقتی خونه مادر شوهرم مهمون میاد شوهرم میگ ...

منم گفتم اونقدر عاقل هستم‌

اما تو خیابون جلو همه میگه خیلی زشته 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸