2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

2109 بازدید | 127 پست

خانواده شوهرم خیلی گلن

ولی یه اخلاق همسرم رو دوست ندارم و اون اینه که وقتی میخواد با خانوادش بیاد سمت ما، شب نگهشون می‌داره

خانواده من وقتی اونجا دعوتن بعد شام برمی‌گردن خونه و من اونجا میمونم

ولی وقتی قضیه برعکسه و شب اونا میان سمت ما بدون هیچ تعارفی شوهرم میگه شب مامانم اینا بخوابن فردا برن خونه یا اینکه خودشم با اونا برمیگرده

بنظرتون چطوری بهش بگم که ناراحت نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چیکار کنم الان اسباب کشی داریم این هفته قراره بیان خونمونم شلوغ

اومدنشو عقب بنداز بگو الان خونه بهم ریخته اس شاید نشه درست پذیرایی کنیم هفته دیگ بیایین

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اشتباه نکن.هرگزاعتراض نکن.من اگه همسرم کوچکترین حرفی درمورد مادرم بزنه بشدت ناراحت میشم.شایدبهش چیزی نگم اما روزهاتودلم ازش قهرمانی واگ زیاد بگه کم کم روابطم باهاش سرزمینهای.خودتوراضی کن.به مادروخواهراش علاقه واقعی پیداکن تاشوهرت تورناتوره روآسمونا

پس چیکار کنم الان اسباب کشی داریم این هفته قراره بیان خونمونم شلوغ

بهش بگو اسباب کشی دارید 

اگه توی اساب کشی باز اومدن و موندن. ببخشید ولی به نرمال بودنشون شک کن 😑😑😑

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

شایداوناتورانندگی شب مشکل دارن سختشونه که شب میمونن یا همسرت برمیگرده رانندگی کنه دیدم کسانی شب حاضرنیستن رانندگی کنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اشتباه نکن.هرگزاعتراض نکن.من اگه همسرم کوچکترین حرفی درمورد مادرم بزنه بشدت ناراحت میشم.شایدبهش چیزی ...

نابود کردین مارو

اخه چرا تا این حد حساسیت!

امروز سر مامانش جدل حسابی داشتیم واقعا نمیتونم دیگه‌

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اشتباه نکن.هرگزاعتراض نکن.من اگه همسرم کوچکترین حرفی درمورد مادرم بزنه بشدت ناراحت میشم.شایدبهش چیزی ...

شما مردا اگه میتونستید در مورد مادراتون و در کل خانوادتون و همسرتون منطقی فکر کنیدو تصمیم بگیرید خیلی خوب میشد 

منطقی. نه احساسی

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵