2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست

به این جور مردا که مامانشونو اینجوری  دوس دارن میگن جفت جداناشدنی

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
مشکل شمارو مادر من تو جوونیش داشته الان میگه حیف عمری که تلف کردم با توجه به این چیزا کاش از اول درس ...

نمیشه لامصب نمیشه.

میسوزم.نابود شدم

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم اونقدر عاقل هستم‌ اما تو خیابون جلو همه میگه خیلی زشته 

منم دست کمی از تو ندارم .من شوهرم همش پیش مادرش میخابه بزور نصف شبا میرم بیدارش میکنم بیاد بالا 

مشکل از خودمونه ک همون اول سیاست نداشتیم هالیشون کنیم دیگه زن دارن من شوهرم با مادرش سفر چن روزه هم میرن حتی پخت و پز و تمیز کاری خونشون هم با منه با اینکه خونه من طبقه بالاست 

عزيزم من به عنوان خواهر كوچيكترت اين حرفو ميزنم سعي كن رابطه ات رو درست كني باهاش اگر زندگيت واست مهمه 

طبق حرفاي شما داره كم كم سردي بينتون ميوفته و اين شروع فاجعه اي بنام خيانت هست و جدايي اخرش

مردا تا دل سرد بشن رو ميبرن به بيرون از خونه.... 

به حرفاي ادماي اينحا خيلي توجه نكن بيشتريا فقط قصد تحريك شمارو دارن بيشتر بينتون اتيش بيوفته

اميدوارم ناراحت نشي از حرفام

ببین نمیتونم درک کنم خب چی میشه مادرش جلو بشینه؟! یا مثلا اگه کمکش کنی چه اتفاق بدی میوفته؟  ...

بهتره متن کامل خونده بشه

عنوان کردن دستور میده بشور؟دستور میده پاشو مرتب کن؟تو جمع جلو همه

یا حرفاشون حرکاتشون

همین ک درقهر باشن جدا بخابن و آقا اصلا اهمیت نده صحیح نیست

ببین نمیتونم درک کنم خب چی میشه مادرش جلو بشینه؟! یا مثلا اگه کمکش کنی چه اتفاق بدی میوفته؟  ...

گلم منم مشکل استارترو دارم

ببین وقتی مادرشوهرم مثلا ماهی ۱بار باهات جایی بیاد خب طبیعتا باید جلو بشینه

ولی اگه قرار باشه هر روز توهمه تفریحات و مسافرت هات همراهت باشه خب ادم حرصش میشه یکسره اون کنار شوهره بشینه دیگه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

من از دستور دادن بدم میاد یکی دستور بده اینکارو بکن.

واینکه مادر خودش در هیج زمینه ای کمک من نکرده.

اگر کسی بود کمکم میکرد کمک میکردم‌

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
ایرانیا نصف عمرشون سر این مسائل خونه شوهری تلف شده یکی از دلایل اینکه خیلی از دخترا دیگه ازدواج نمی ...

هیچکس اندازه من به شوهرش محبت نکرد آخرش بعد محبت به مادرش رفت سراغ محبت و رفاقت با همکارش و خیانت چرا الکی جو میدید همیشه به همین خوشمزگی که شما میگی نیست

بهتره متن کامل خونده بشه عنوان کردن دستور میده بشور؟دستور میده پاشو مرتب کن؟تو جمع جلو همه یا حرفا ...

خب اخه عزیز دلم اگه خودش انجام بده و تو خلوت با محبت بگه عزیزم این گفتنت منو ناراحت میکنه لطفا درک کن و فلان مشکلات کلی حل میشه.... نمیتونم درک کنم مسئله ی غیر قابل حل باشه.... 

شاید من انقد مشکلات بد دیدم اب دیده شدم نمیدونم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
منم دست کمی از تو ندارم .من شوهرم همش پیش مادرش میخابه بزور نصف شبا میرم بیدارش میکنم بیاد بالا  ...

😔😔😔

اخه چه معنی داره اگه قرار بود کنار مادرشون باشن چرا اومدن یه دختر مظلوم رو بدبخت کردن. 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
نمیشه لامصب نمیشه. میسوزم.نابود شدم

کوتاه بیا یه مدت سیاست باید رو شوهر پیاده شده نه مادر شوهر اگه شوهرتون خییییییلی بیشتر از مادرش دوست داشته باشی و درگیر مادرش نشی و احترام مادرشو هم داشته باشی جونشو برات میده فقط باید آرامش خودتو حفظ کنی و سکوتم تمرین کنی اگه ناراحت شدی محیط رو ترک کنی نه اینکه تو بخوای ری اکشن نشون بدی

من از دستور دادن بدم میاد یکی دستور بده اینکارو بکن. واینکه مادر خودش در هیج زمینه ای کمک من نکرده. ...

خوشگل من اون خوب نیس تو باش.... ولی میفهمم دستور دادن بده.... ولی سیاست داشته باش با شوهرت خوب و منطقی خرف بزن بهش بگو ناراحت میشی... نه با حرص و دعوا ها... با ارامش.... تو موقع درستش

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

منم خیلی عذاب میکشم خونه مادرشوهر واقعا خیلی اذیتم اتقدرحال روحیم بده که فک میکنم باید برم پیش روانپزشکی چیزی مخصوصا ازدقتی جاریم اومده ومیبینم اون باخوبی های کمی که میکنی انقدراحترام داره ومن نداشتم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
😔😔😔 اخه چه معنی داره اگه قرار بود کنار مادرشون باشن چرا اومدن یه دختر مظلوم رو بدبخت کردن. 

مرض دارن ..بعضی از مادراهم بعد از زن گرفتن پسرشون یادشون میوفته پسر دارن و میشه نور چشمی خانواده و عروس خار چشمی اونا

گلم منم مشکل استارترو دارم ببین وقتی مادرشوهرم مثلا ماهی ۱بار باهات جایی بیاد خب طبیعتا باید جلو بش ...

مادر شوهرم من هرروز میره بیرون و شوهرم باید تو مسیر ببرتش برسونش اما اگر من قرار باشه برم جایی اینقدر غر میزنه به جونم 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸