2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست
واااای خواهش میکنم سر این موضوعات الکی حرص و جوش نخور و زندگیت و تلخ نکن.... منم مادر شوهرم تا حالا ...

مادر شوهرمن زیر ۵۰ ساله 😐گلم.

ازمن ۲۲ ساله جوونتره

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من حتی سفر هم میبرتش خود مادرشوهرم میگه دونفره بریم به پسرش میگه .بعدب من میگگه برای پدرشوهرم ...

😐😐😐.

مال من تو جمع دست تو گردن شوهرم وپچ پچ میکنن انگار اونا زن و شوهرن ‌

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
مجردم اما زندگی جهنمی خیلیا رو تو خانوادم دیدم درضمن من گفتم مشکل باید به وسیله علم حل شه با کمک متخ ...

گلم علم نمیتونه ذات کسی رو عوض کنه مشکل من فقط با رفتار مثل خودش حل شد الانم کاملا ازش سیرم و فقط بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم فقط بااین تفاوت حق طلاق و حضانت رو ازش گرفتم و دیگه جرات نداره جیکش دربیاد چون با یه خلاف کوچیک طلاقش میدم والسلام الان دیگه قدرت حرف میزنه نه علم کل مشاوره ها رو رفتم با گریه و التماس قول میداد باز میشود میگرفتم الان خیلی وقته از ترس زندگیش دیگه نمیتونه نفس اضافه بزنه

دارم شوهر میکنم.... نبودنشونم یه مصیبت اعظم دیگس بابا..... خدا میدونه من چیا کشیدم دیگه فولاد اب دی ...

خدا بهت رحم کنه فداتشم

فقط از من به تو نصیحت شوهر بچه ننه پیرت میکنه

با یه مرد مستقل ازدواج کن الهی سفید بخت بشی🥺❤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

بعضیا واقعا نمیدونم چرا هرچقدر بدی میکنن بیشتر خوبی میبینن..خدایا کجایی چرا جواب دعاهای یکماهمو نمیدی مگر نمیگن مادر دعاش مستجاب میشه من هیچی نمیخام فقط دخترمو میخام بذار پسرش پیشش باشه مشکلی نیست خلایق هر چه لایق ولی دخترمو بهم بده دلم خونه .با ۲۱ سال سن کارم شده گریه موهام از شدت ریزش اینقدر کم شدن ک دارم کچل میشم

منم خودمو دخترم اومدیم تو پذیرایی خوابیدیم‌ ۵ساله همین اش وهمین کاسه اس

نمیتونی تغییر بدی بعد۵سال ازهمون اول بایدبه فکرمیبودی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خدا بهت رحم کنه فداتشم فقط از من به تو نصیحت شوهر بچه ننه پیرت میکنه با یه مرد مستقل ازدواج کن اله ...

شوهر بچه ننه ادم رو نابود میکنه

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
بعضیا واقعا نمیدونم چرا هرچقدر بدی میکنن بیشتر خوبی میبینن..خدایا کجایی چرا جواب دعاهای یکماهمو نمید ...

چی شده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا من حتی سفر هم میبرتش خود مادرشوهرم میگه دونفره بریم به پسرش میگه .بعدب من میگگه برای پدرشوهرم ...

بعد توام غدا میپزی و حواست ب پدر شوهرت هست و اینا؟؟

خب عزیزم تقصیر خودته

باید شوهرت ک رفت توام قشششنگ ی برنامه درست حسابی بریزی با دوستای پایه ات بری شمال کارت شوهرتم برداری قشنگ واسه خودت پول در بیاری بری کیفتو کنی 

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤
شوهر بچه ننه ادم رو نابود میکنه

اره والا

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"