2777
2789
ببین تو مذهبی آنقدر جلوی طرف رو میگیرن بیشتر افتضاحات تو اونهاست. دیدم که میگم. منع ولع میاره

دقیقا حالا در دین اجبار نیستآ اینا ول نمیکنن بابا شاید طرف بخواد بی دین باشه به شما چه 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون جا هم تجاوز هست یک نمایشگاهی برگزار شد از لباس افرادی که بهشون تجاوز شده باید ببینید  تجاو ...

سن دین اسون داوا الماسون.یاخچو

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

من تقریبا یک سال و نیم محجبه شدم قبلاً خیلی جینگولی بودم چند روز پیش تو مطب دکتر یه آقای میان سال رد شد و دست زد بهم از پشت 

تاکید میکنم من واقعا تو لباس پوشیدن دقت میکنم 

این کار اون به اصطلاح مرد بیماری نیست چیه پس؟؟؟

نظراتو دیدی؟ چون جامعه ی ما این حقو به مردا میده که هر کاری دوست داشته باشن بکنن از خانواده شروع م ...

جامعه حق به مردا نمیده توایران هم مرد هم زن تو محدودیت بزرگ شدن واس همین زنا عقده نشون دادن شدن مردا عقده دیدن البته نه همه

ای جانم به این زبان فاخر نفهمیدم چی گفتین ولی قشنگ ترکی 😍

😊میگم حرفه تو باشه .بحث نشه .خوب 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
متاسفم برای ذهن تون که مریضه😥

😀زن درست حسابی باون وضع میاد بیرون؟

فکرکن انتظامات بجای رسیدگی ب جنجال اول گفت ی چیزی بدین بگیره بخودش

همه جاش بیرون بود

کاسب نبوده پس چی بوده

اونا بااون وضع میان بیرون ک تبلیغ کارشون باشه یجور کارت ویزیت ویترین دیگه و بفهمن بقیه

جامعه حق به مردا نمیده توایران هم مرد هم زن تو محدودیت بزرگ شدن واس همین زنا عقده نشون دادن شدن مردا ...

عزیزم نظراتو بخونی متوجه میشی 

طرز فکر اکثریت جامعه ی ما اینه که زنا باید خودشونو حفظ کنن ولی مردا حق همه کاری رو دارن

عزیزم نظراتو بخونی متوجه میشی  طرز فکر اکثریت جامعه ی ما اینه که زنا باید خودشونو حفظ کنن ولی ...

جامعه که مرد سالاریه طرز فکرمون هم این شکلی میشه تو همه کارا حق با مرداس