2777
2789
چه طرز فکر وحشتناکی داری  یکی مثل شما به مردا اجازه ی وقیح شدن میده پس اونایی ک بچه ها تجاوز ...

شما خودت خیلی وحشتناکی که روی حرف خدا حرف میزنی .حجاب حرف خدا و آیه قران هست .همون خدایی که ادم را افرید گفت زن حجاب داشته باشه بعد به مرد گفت نگاه نکن.حالا شما روی حرف سازنده انسان حرف میزنی مشکل از خودت هست که فکر میکنی عقلت بیشتر از حکمت خداست . چادر هم یادگار حضرت زهراست لیاقت میخواد کسی چادری باشه . برای این محمکم جوابت را دادم که به من یه کلمه حرف زدم شما تهمت زدی که من مردها را وقیح کردم .نه توی قران هست هم به زن گفته حجاب کن هم به مرد گفت نگاه نکن . تهمتی که زدید حلال تون نمیکنم . شما صدتا زن لخت بدحجاب بذار جلوی مردها و بگو نگاه نکنن ببینم مردهایی که میشناسی میتونن نگاه نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت بخند . به ادب و کمالات خودت بخند . از حضرت زهرا خجالت بکش . حجاب حرف خدا و ایه قران هست .بیش ...

حرفها و تفکراتت بودی لجن میده . تا کی میخواین از این حرفاتون واس توسری خور بودن زن استفاده کنین! متاسفم برات ب عنوان ی زن ک با آدمایی مثل شما توی یک جامعه هستم

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑

[QUOTE=179548515]حرفها و تفکراتت بودی لجن میده . تا کی میخواین از این حرفاتون واس توسری خور بودن زن استفاده کنین! کسی که مثل تو روی حرف خدا حرف میزنه و خود شیفته هست فکر میکنه بیشتر از خدا میفهمه اصلا عددی نیست که طرز فکرش در مورد من  برای من مهم باشه . آره تو فکر کن من تو سری خورم ولی من اینقدر مادر و پدرم بهم تو خونه توجه کردن و دیده شدم که عقده ندارم بیام تو خیابون خودم را حراج و همگانی کنم تا یکی  بهم نگاه کنه .  

منم اول به حرفاش خندم گرف ولی بعد ک دهنشو باز کرد و در افشانی کردم فهمیدم ک اشتباه کردم و باید ب حالش گریه کنم دلم براش سوخت عمیقا

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑
تاپیک آخرمو ببین    

اینا زن رو ابزار جنسی میبینن واس همین تفکراتشون اینجوریه دست خودشون نیس بهشون تحمیل شده این طرز فکر و اینهاهم تحمیل میکنن به فرزندانشون متاسفانه!

اینا زن رو ابزار جنسی میبینن واس همین تفکراتشون اینجوریه دست خودشون نیس بهشون تحمیل شده این طرز فکر ...

اگه انسان هستن پس دست خودشونه 

هیچ توجیهی برا انسان مدرنی که گوشی هوشمند داره وجود نداره

بعضیا ترجیح میدن برا راحتی خودشون فکر نکنن 

منفعتشون تو نفهمیدنه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم