2777
2789
نه من بارها شده حس کردم کسی داره نگام میکنه بعد دیدم فقط سرش سمت من بوده نگاش جای دیگ بوده اگر نگاه ...

خو شما چرا برمیگردی نگا میکنی ک ببینی حست درسه یان،پس شما چش چرونی😐🤣خوبه منم اینو بگم؟ن

صورت مسعلرو پاک نکنیم،مردا هیز و بی غیرت شدن ،البته بازم مردای خوب وجود دارن و زیادن

کسی که یه نفر دیگه رو ببینه بره به بچه تجاوز کنه آدم سالمیه  خودت یه لحظه فکر کن ! منطقه داری ...

من کارشو تعید نکردم که دلیلشو گفتم خارج آزاده نیاز به تجاوز ندارن هرکی به هرکیه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلوار جین ک دیگه همه تنشونه اخه. کجایی ک اینطورن. آخرین باری ک ی اقا بهم تیکه انداخته حتی یادم نیست. ...

محله مون زیادجانیوفتاده میوه فروش سرکوچه یه زنه باسناش تاب میخوردموقعه ی راه رفتن ردشده قشنگ مرده خم شده بوداونونگاه میکرد😟

اللهم.صل علی محمدوآل محمد.عجل فرجهم وآل طاهرین💝

جالب اونجاس به خانومایی که دامن و مانتو بلند میپوشن بیشتر نگاه میکنن و تیکه میندازن برام سوال بود که چرا واقعا یکی از مردای اینجا گفت چون فک میکنن زیرش هیچی نپوشیدی😐

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

ی بار تو ی پاساژی ی زنی ازون خرابا با مثلا شوهرش بود😆عمرا شوهرش نبودا

پسره لمسش کرده بود خودشو انداخت زمین جیغ و داد و انتظامات پاساژ

بعد جمعیت زیاد.انتظامات میگفت ی خانمی ی پارچه بدن خانم بگیره بخودش

😆😆دیگه واضح توضیح ندم وضعش چطور بود

دوستهای پسره میگفتن چرا نپرسیدی شبی چند😀

محله مون زیادجانیوفتاده میوه فروش سرکوچه یه زنه باسناش تاب میخوردموقعه ی راه رفتن ردشده قشنگ مرده خم ...

وای خدای من

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چقد زیبا این و من همیشه تو همه تاپیکا میگم  دختر پسر اگر از بچگی تعامل داشته باشن فساد اخلاقی ...

ببین تو مذهبی آنقدر جلوی طرف رو میگیرن بیشتر افتضاحات تو اونهاست. دیدم که میگم. منع ولع میاره

من کارشو تعید نکردم که دلیلشو گفتم خارج آزاده نیاز به تجاوز ندارن هرکی به هرکیه

اون جا هم تجاوز هست یک نمایشگاهی برگزار شد از لباس افرادی که بهشون تجاوز شده باید ببینید 

تجاوز اصلا ربطی به پوشش نداره علل روانی داره متاسفانه 

ولی اکثرا دوست ندارن باور کنن

خو شما چرا برمیگردی نگا میکنی ک ببینی حست درسه یان،پس شما چش چرونی😐🤣خوبه منم اینو بگم؟ن صورت مسعل ...

نه منکه نمیگم تو چشم چرونی میگم با هر نگاه نمیشه گفت طرف چشم چرونه اگ اینجوری بود ادم به خیلیا بی دلیل نگاه میکنه پس همه چش چرونن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ی بار تو ی پاساژی ی زنی ازون خرابا با مثلا شوهرش بود😆عمرا شوهرش نبودا پسره لمسش کرده بود خودشو اند ...

😔😔😔😔توروخدااینجورچیزاروتعریف نکنیدآدم خجالت میکشه اززن بودنش

اللهم.صل علی محمدوآل محمد.عجل فرجهم وآل طاهرین💝