2777
2789
عزیزم نظراتو بخونی متوجه میشی  طرز فکر اکثریت جامعه ی ما اینه که زنا باید خودشونو حفظ کنن ولی ...

بله متاسفانه.میگن حجاب باشه کاری نمیکنن .در حالی که من قبلا چادری بودم مزاحمت و اینا بود.الانم که مانتوییم همونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من کاری ندارم خانمی که همسرم نگاش می‌کنه چه تیپی زده من میگم چرا شوهرم خودشو نمیتونه کنترل کن ...

نمیگم همه ولی خوب کم هستن مردی ک فیلم پو ر ن پخش بشه جلوش و نگاه نکنه...دیگه کم کم ذهنش عادت میکنه چشمش الوده شده حتی تو فیلم زبان اصلی هم دنبال صحنه میگرده

گرفتی مطلبو؟

عزیزم نظراتو بخونی متوجه میشی  طرز فکر اکثریت جامعه ی ما اینه که زنا باید خودشونو حفظ کنن ولی ...

بله متاسفانه با این حرفا که مرد غریزه اش نمیتونه کنترل کنه خودشو ما خودآگاه حق هر کاری رو میدمن به مردانبا اینکه اگه من مرد بودم بهم بر میخورد مردا رو شبیه آلت سرگردان میبینن

جامعه که مرد سالاریه طرز فکرمون هم این شکلی میشه تو همه کارا حق با مرداس

همیشه گفتن خانوما حجابشون_آقایون نگاهشون

ولی خوب زنا میگن مردا نگاه نکنن ب ما چ

مردا هم میگن زننده نگرد تانگات نکنم ب ما چ

اینجوری روز ب روز بدتر میشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است!

زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند !

...

قادر نخواهند بود با عشق و آرامش مردانشان را در جدال با زندگی همراهی کنند ...

خاطرات سیمون دوبوار | سیمون دوبوار

همیشه گفتن خانوما حجابشون_آقایون نگاهشون ولی خوب زنا میگن مردا نگاه نکنن ب ما چ مردا هم میگن زننده ...

بنظرتون اگه تو جامعه ایی که هممون مسلمون نبودیم باز این حرف شما صحیحه (الان بلاد کفر باید غوغا کنه توو چشم چرونی) 

دوست دارن خوشگل ها رو ببینن و بگن ببین خدا چی آفریدهههه

به خواهر مادر خودتم میگن ها

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بله متاسفانه با این حرفا که مرد غریزه اش نمیتونه کنترل کنه خودشو ما خودآگاه حق هر کاری رو میدمن به م ...

دقیقا همینطوره

متاسفانه از هر دو طرف خود زنی میشه ولی سعی در درست کردن افکار و عقایدمون نداریم

امیدوارم نسل بعدیمون بتونن با اگاهی بیشتر زندگی شادتر و سالم تری داشته باشن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است! زیرا زنان اسیر هر ...

هزاران لایک . خیلی خوب بود این جمله ....

برای حرف مردم زندگی نکن برای دل خودت زندگی کن ، خوشبخت میشی
🤣🤣🤣🤣🤣

به خودت بخند . به ادب و کمالات خودت بخند . از حضرت زهرا خجالت بکش . حجاب حرف خدا و ایه قران هست .بیشتر از این هم در حد خودم نمیبینم جوابت را بدم . یه جایی چوب خنده ات را میخوری که حرف خدا را مسخره میکنی