2777
2789
عنوان

کیا مثل من از غربت خسته شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 67 پست

من عاشق اینم مثلا شوهرم کارش طوری بشه ک برم باهاش و نباشیم تو شهر خودمون خیلی باحاله

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش از اونا هم دوری بودی ما کلا تو یه شهریم که هم شهر شوهرم هم شهر خودم 12 13 ساعت فاصله داره تنها خیلی هستم بچه هم ندارم ولی چون فقط دوتامون باهمیم اگه هم مشکلی باشه خودمون دوتا حل میکنیم

چرا خیلیا خونواده شوهرشونو دوس ندارن؟؟؟ البته که خودمم جزو همین دسته ام😁😁😁

منم مثه خودتم بیشتر وقتا توزندگیمون دخالت میکنن راضی نیستن خونه بسازن برامون کلی زمین دارن نگم دلم خونه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

منم شرایط تقریبا مشابه شما رو دارم 

شهر شوهرم زندگی میکنم و از شهر خانوادم ۳ ساعت دورم

خانواده همسرم خوبن

اما مثل خانواده خودم نیستن که

نمیشه مثل مامان و خواهرام باهاشون حرف بزنم و مسخره بازی و شوخی دربیارم

خیلی تنهام و بهم سخت میگذره

بخصوص که شوهرم از شنبه تا ۴ یا ۵شنبه سر کار هست و فقط اخر هفته خونست

من هر شش ماه

خدابت صبر بده چراانقد زیااااد؟؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من عاشق اینم مثلا شوهرم کارش طوری بشه ک برم باهاش و نباشیم تو شهر خودمون خیلی باحاله

داغی نمیفهمی🥴😵بزار مثل من دوسال خانوادتو نبینی ۸ ساعت فاصله داریم. اونوقت پشیمون میشی

بگو عزیزم کرونا خونه باباتو نمیاد خونه بابا من میادد؟ باهاش صحبت کردی ک میدونی کجا میره کجا نمیره؟ چ شوهر بی منطقی

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
منم ۴۰۰ کیلومتر از مامانم دورم😕 

منم ۶۰۰کیلومتر😐😂

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
کاش از اونا هم دوری بودی ما کلا تو یه شهریم که هم شهر شوهرم هم شهر خودم 12 13 ساعت فاصله داره تنها خ ...

آره اینجوری لااقل شوهرت هم تو رو درک میکنه ولی من شوهرم هیچ درکی از غریب بودن من نداره

داغی نمیفهمی🥴😵بزار مثل من دوسال خانوادتو نبینی ۸ ساعت فاصله داریم. اونوقت پشیمون میشی

دلم برا مامانم ک تنگ میشه ولی باور کن این فامیلایی ک من دارم اگ ۱۲ ساعتم باهاشون فاصله داشته باشی بازم کمه