2777
2789

با این دوستم بخاطر همین سرکشی بچش قطع رابطه کرده بودم باز دیروز پیام داد فردا بیام خونتون پسرش ۶ سالشه از لحظه ای که میرسه میره تو اتاقا درم میبنده هرچی میاد جلو دستش میاره وسط هال هرچیم میبینه میخاد بخصوص اتاق پسرمو رسما ب خاکو خون میکشه قفلم‌میکنم باز ولکن نیست هر دقه یبار میگه بیا باز کن. فقط نگاه کنم تا باز میکنم دیگه بیرون نمیاد مامانشم اصلا ب روی خودش نمیاره امروز چی بگم چیکار کنم دیگه نگه   کلافه میکنه ادمو هر دو دقه بیا درو باز کن بیا درو باز کن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کلید دست پسرمه اونم خونه نیست

پسرم یسالشه اخه😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بگو شرمنده من حوصله رفت و آمد خانوادگی ام ندارم چه برسه دوستانه و بنداز گردن شوهرت بگو زیاد خوشش نمیاد و از این حرفا ..چرا وقتی اعصابت میریزه بهم همچین آدمایی رو راه میدی خونت 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بگو خونه نیستیم خو

خیلی ضایعه اس تا الان چندبار بهانه اوردم

بگو شرمنده من حوصله رفت و آمد خانوادگی ام ندارم چه برسه دوستانه و بنداز گردن شوهرت بگو زیاد خوشش نمی ...

خداییش خیلییی ضایع اس.واقعا شما روتون میشه همچین حرفی به بقیه بزنید؟حالا من بهانه های قشنگ میارم ولی اینجوری هیچوقت در شخصیتم نیس بگم

پسرم یسالشه اخه😑

وا خب باز نکن دیگه مامانش میدونه چطور حواسشو پرت کنه 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

خرابکاری میکنه؟ من باشم اگه فقط شلوغ کنه مشکلی ندارم بچه ست دیگه

بابا هرچی جلو دستش میادو میاره وسط هال هرچی میبینه میگه بده بازی کنم یسری اسباب بازی برقی اینا داره پسرم هیج خودش بازی نکرده باهاشون کلید میکنه بده نگاه کنم  تا میدی دستش دیگه تمومه موقع رفتن بزور باید پس بگیری بعد رو مخ ترین قسمتش اینه ول نمیکنه هر دقه میگه بیا درو باز کن بیا فلان چیزو بده

وا خب باز نکن دیگه مامانش میدونه چطور حواسشو پرت کنه

اخه مامانشم در نهایت میگه باز کن دو دقه نگاه کنه