من توی شهر شوهرم زندگی میکنم و از شهر خودمون 3 ساعت دورم واسه همین تند تند مجبورم خانواده شوهرمو ببینم ولی خونواده خودمو ماه به ماه می بینم شوهرم هم به بهانه کرونا خونه بابام نمیاد اما تندتند منو مجبور میکنه بریم خونه باباش بخدا دیگه از این وضع خسته شدم دیگه افسرده شدم هروقت میخوام برم خونه باباش بغضم میگیره
اگ شوهرت خوبه چ اشگال داره مهم هرجاباشی پیش هرکی باشی دلت خوش باشه
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
آخ گفتی،من خیلی میرم خونه مادرشوهر و اما با خانواده خودم تو یه ساختمون سالی یه بار عید میرم خونشون،چون اخلاق خانواده شوهرم بهم میخوره،خانواده خودم همش اهل تیکه انداختن هستن
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
آره اینجوری لااقل شوهرت هم تو رو درک میکنه ولی من شوهرم هیچ درکی از غریب بودن من نداره
چون خودش غریب نیست.مردا مثه زنا دلسوز نیستن عزیزم یکم سخت ترن ولی تو هم دیدتو عوض کن منم مثه تو بودم اما گفتم یعنی چی خانواده اون خانواده من تو یکم سعی کن بهشون نزدیک بشی اونوقت میبینی چقدر تا حالا خودتو اذیت کردی
❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤