2777
2789
عنوان

خدا زد تو سرم بچه ام تو گهواره بود داشتم تابش میدادم بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش.چیزی نمیشه.بچه منم نوزاد بود چندبار از روی تخت که حدودا فاصله اش نیم متر بود قل خورد افتاد موقع خواب زمین.حالا اگه نگرانی بیدارش کن .اگه شیر خورد وبالا اورد ببرش دکتر.

من خواهرمو یبار از تقریبا 1 متر انداختم چقدر گریه کرد، یعنی تا یه ذره بزرگ تر شد و خیالم ازش راحت شد دیونه شدم 

ولی من جای تو بودم اون گهواره رو پرت میدادم کلا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
قبل از اینکه بخوابه شیرش دادم .الان بیدارش کنم

بعد اینکه افتاد شیر دادی خوابوندی؟ اره بیدار کن یکم بزار بیدار باشه ولی فکر نمیکنم چیزی شده باشه  انقد بچه ها اینور اونور میخورن الانم بیدارش کن میدونم‌حتما خسته ای و برنامه داشتی وقتی خوابید بری بخوابی یا کاراتو‌کنی ولی اینطوری خیال خودت راحته گلم🥰

ایشالا ک خیره

قبل از اینکه بخوابه شیرش دادم .الان بیدارش کنم

اره بیدارش کن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیدارش کردم شیرش دادم شیر مثل حالت پنیرو بالا میاره

قبلامیورد؟ یه سرتااورژانس بیمارستان برو  خیالت راحت شه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖