2777
2789
عنوان

کیا مثل من از غربت خسته شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 67 پست
به نظر من که کار درستی کردی .هیچ کس تو این دنیا ارزش اینو نداره که آدم به خاطرش عزیز ترین افراد زندگ ...

ممنونم دوست عزیز😊😍🌷

خیلی فکر کردم.خیلی.

مودب و تحصیل کرده و باشخصیت بود‌.وضع مالی خوبیم داشت.ولی اون فقط یه خواستگار بود.هرچی فکر کردم دیدم حسودیم میشه من ازخانوادم و پدرومادرم دور بشم.ولی اون همش کنار خانوادش باشه.

مخصوصن اینکه مادر و پدرم همیشه میگن فقط تو دوسمون داری و بهمون محبت میکنی.

ممنونم دوست عزیز😊😍🌷 خیلی فکر کردم.خیلی. مودب و تحصیل کرده و باشخصیت بود‌.وضع مالی خوبیم داشت.ول ...

من قبل از ازدواج نظرم این بود که اگه شرایطش فراهم باشه خارج از کشور هم زندگی میکنم و زیاد دختر وابسته ای نبودم.

اما الآن با  وجود داشتن دو فرزند خیلی اذیت میشم و وقتی همسرمو  در کنار خانوادش میبینم بغضم میگیره مخصوصا بعداز فوت مادرم.....😢😢

وقتی مادری می‌میرد تکه ای از روح فرزندش را با خود به زیر خاک می‌برد.😭😭😭                                               مامان عزیزم خیلی دلتنگتم ! 😭😭😭                        « اللهم صل علی محمد و آل محمد »                            روح همه مادران آسمانی سرزمینم شاد. 🙏                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از ازدواج نظرم این بود که اگه شرایطش فراهم باشه خارج از کشور هم زندگی میکنم و زیاد دختر وابست ...

دقیقن عزیزم مادر تنها کسی که همیشه پناه ما دختراست .😔درکت میکنم.منم بشدت ب مادرم وابسته م.روح مادرتون در آرامش باشه الهی .خداوند خودش ب قلبت آرامش بده و حال دلت رو عالی کنه.

دقیقن عزیزم مادر تنها کسی که همیشه پناه ما دختراست .😔درکت میکنم.منم بشدت ب مادرم وابسته م.روح مادرت ...

😘😘😘😘

وقتی مادری می‌میرد تکه ای از روح فرزندش را با خود به زیر خاک می‌برد.😭😭😭                                               مامان عزیزم خیلی دلتنگتم ! 😭😭😭                        « اللهم صل علی محمد و آل محمد »                            روح همه مادران آسمانی سرزمینم شاد. 🙏                      
من قبل از ازدواج نظرم این بود که اگه شرایطش فراهم باشه خارج از کشور هم زندگی میکنم و زیاد دختر وابست ...

دقیقن منم خودم گذاشتم جای اون مرد.اینکه اون همش کنار خانوادشه.لهجه شون و فرهنگشون مث همه.

تازه مادرشوهر روی پسرش تسلط پیدا میکنه و اونو تحت کنترل خودش میگیره.همشم میشه دخالت اون.

اه اه اه .متنفرم ازشون ☹

دقیقن منم خودم گذاشتم جای اون مرد.اینکه اون همش کنار خانوادشه.لهجه شون و فرهنگشون مث همه. تازه مادر ...

آفرین .....

من فارسم و همسرم ترک ، وقتی میریم خونشون و خانواده در مورد مطلبی صحبت میکنند که میخوان عروسها متوجه نشن سریع میزنن کانال ترکی....😕😐