2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست
هی گول همینو خوردیم.من الان یه ساله تو بورسم ۴ تومن تو ضررم.همون روز اول طلا خریده بودم اینقد صرر نم ...

انشالله که درست میشه گلم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
ن عزیز دلم  چرا بی ارزش مثلا اگه 60 میلیون سرمایه گذاری کردید 5 سال دیگه 2 میلیارد سود میکنید& ...

درست میگین

ما چون برنامه خرید خونه داشتیم همه چی به هم ریخته

اگه پولی بود که هیچ وقت نیاز نداشتیم خوب بود

ما برای یه سال ره این پول نیاز نداشتیم .. میخاستیم تو این یه سال از ارزشش کم نشه گذاشتیم بورس :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همین 700 تومن رو 5 سال دیگه برو سراغش ببین چقد سود داده بهت    

چند وقتخ تو بورسی؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم چند سال پیش فرق میکرد یک بار یک اتفاق عجیبی و مرموزی در بورس افتاد. فقط یکبار . اونم هر کی عاق ...

درسته عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
ما کلا تو ضرریم، دیگه اونقدم الکی نیست که  بازار کلا زمین بخوره همه چی تموم بشه، بورس همینه دیگ ...

چی بگم والا ایشالله که سود کنین  خیلیا زندگیشون و از دست دادن مردم زمین و خونه کذاشتن تو بورس ولی باور کن  واقعا همینقدر الکیه 

درست میگین ما چون برنامه خرید خونه داشتیم همه چی به هم ریخته اگه پولی بود که هیچ وقت نیاز نداشتیم ...

بله عزیزم مقصود منم همینه! 

چند وقتخ تو بورسی؟

گلم من هیچوقت پول بی استفاده نداشتم برای همین نیستم 

بورس مال کساییه که پول بی استفاده دارن و نیاز ندارن بهش! روش سرمایه گذاری می کنند

پترول سهم خوبیه. اون اوایل سال اشتباه بود . نباید یهو شارپی می‌رفت بالا. خب معلومه وقتی شارپی بره با ...

راستش من هرکیو دیدم میگه پترول سهم خوبیه ولی خدا شاهده اندازه یه ارزنم بهم سود نداده  بیست بارم سهمو بستن

البته عزیزم من سهم رو اوایل سال نخریدم... ما اوایل شهریور خریدم قبل ازا ینکه بره مجمع  اونم به پیشنهاد یکی از دوستان

اما الان دیگه بیخیالش شدم همونطوری مونده پولم...

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
هی گول همینو خوردیم.من الان یه ساله تو بورسم ۴ تومن تو ضررم.همون روز اول طلا خریده بودم اینقد صرر نم ...

من خودم تو بورس نيستم از همون وقتي كه تو اتوبانها و خيابونها همه جا بيلبورد بورس و كارگذاري ها رو ديدم فهميدم كه يه كلكي تو كاره و اصلا وارد نشدم اما خوب يه چيزي برام عجيبه همه دارن ميگن ما داريم ضرر ميكنيم يكي از دوستاي شوهرم تو بورسه همين الانم داره سود ميكنه فقط ميدونم امروز ميخره فردا ميفروشه نگه نميداره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
استادی که من پیشش کلاس بورسرفتم گفت معمولا 6 ماه قبل تا 6 ماه بع از انتخابات ریاست جمهوری  بورس ...

والا تا قبل اینم ربطش میدادن به انتخابات امریکا

انتخابات امریکا و خود ایران هردوباهم قشنگگگگگگ پول همه رو خوابوند  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بنظرتون من یه مقدار پول دارم و دیدم بلند مدته بزارم توی بورس برای ۵ سال دیگه

اگر پولتون بدون استفاده هست و روش حساب نکردین بزارید! 

من خودم تو بورس نيستم از همون وقتي كه تو اتوبانها و خيابونها همه جا بيلبورد بورس و كارگذاري ها رو دي ...

عزیزم به حرف کسی نمیشه اعتماد کرد. اخه وقتی کامل قرمزه چطوری میخواد سود کنه. اکه به نوسان گیری هم باشه باز سودی الان نداره