2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 84 پست
راستش من در حد شما اطلاعات ندارم فقط عرضه اولیه میخریدم و میفروختم کمی سود میداد ولی یدونه سهم پتر ...

منم خیلی نمیدونم  در حال یادگیریم اینها هم حرف های استادم بود تا اینجا که درست از آب دراومده

من اینجوری به شوهرم بگم همچین بهش برمیخوره میگه اصلا نمیخام پولتو منت میزاری و اِل و بِل 😁

بذار بر بخوره  10 ساله پولمون شریکه، خاطر جم شده، شاید تلنگری بشه براش، خدایی تو این گرونی دیگه باید فکر اساسی بکنن، تو بورسم الکی هر روز سهم خرید، بدون خبر من، تا متوجه شدم چیزی از پول نمونده بود، اینقد استعداد  داره ولی تنبل شده، همین همسایه ما سوار موتور میشه، میره بنگاه  تو کار ملک و ماشینه، وضعشم توپ. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی نمیدونم  در حال یادگیریم اینها هم حرف های استادم بود تا اینجا که درست از آب دراومده

شما الان نوسان گیری میکنید ؟؟؟خوبه براتون یعنی اوکیه ؟؟؟معلم خصوصی گرفتی؟؟؟اگه اره میشه بگی چقد هزینه کردی برای کلاس و معلم

شما نوسان گیری می کنید؟؟؟کجا آموزش دیدید؟؟؟چجوری روانشناسی بورسی یاد بگیرم

من جهاددانشگاهی  یه دوره رفتم  الان از سایت فرا چارت تابلو خوانی یاد میگیرم بعد هم کتابایی که بهم معرفی شده رو می خونم  ولی الان چون دارم واسه کنکور ارشد هم می خونم خیلی  وقت مطالعه بورس رو ندارم تاتن کم کم یاد میگیرم  بقیشو گذاشتم  بعد از کنکورم

من جهاددانشگاهی  یه دوره رفتم  الان از سایت فرا چارت تابلو خوانی یاد میگیرم بعد هم کتابایی ...

جهاد دانشگاهی چند جلسه بود؟؟؟یعنی میشه بدون کلاس و معلم خصوصی بورس رو از همین سایتهای فرا چارت و آنلاین یاد گرفت و حرفه ای شد یا حتما باید کلاس حضوری و معلم بگیری

جهاد دانشگاهی چند جلسه بود؟؟؟یعنی میشه بدون کلاس و معلم خصوصی بورس رو از همین سایتهای فرا چارت و آنل ...

فک کنم 6 یا 7 جلسه بود نه به نظرم نمی خواد کلاس بری چون من ویدئو های فرا چارت رو که دیدم خیلی کامل تر از کلاس ما بود  

توی سایت فرا چارت یه نوشته  از کجا شروع کنیم ؟ اون ویدئو ها رو ببین و واسه خودت یادداشت برداری کن  بعد هم تایلو خوانی یاد بگیر واسه نوسان گیری