2777
2789

چرا وقتی داخل واگن قطار رو به بالا می پریم در ههمون جای اول فرود میایم اما روی سقف قطار بپریم همون جای اولمون نیستیم و قطار رد شده 🤥

چون وقتی توی قطاریم سرعت ما با سرعت قطار یکیه . حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پدیده به اصول فیزیکی و حرکت نسبی مربوط می‌شود. وقتی شما در داخل واگن قطار بپرید، شما و واگن هر دو با سرعت یکسانی در حال حرکت هستید. بنابراین وقتی شما به بالا می‌پرید، همچنان با سرعت واگن حرکت می‌کنید و در نتیجه در همان نقطه فرود می‌آیید.

اما وقتی شما روی سقف قطار بپرید، وضعیت متفاوت است. در این حالت، شما در حال پرش از یک سطح متحرک (سقف قطار) هستید. وقتی که شما به سمت بالا می‌روید، سرعت افقی شما (سرعتی که با آن در حال حرکت هستید) به سرعت قطار اضافه نمی‌شود و بنابراین وقتی به زمین می‌افتید، قطار به جلو حرکت کرده است و شما در نقطه‌ای که ابتدا بودید فرود نمی‌آیید.

به طور خلاصه، در داخل واگن، شما و واگن با هم حرکت می‌کنید و در نتیجه در همان نقطه فرود می‌آیید، اما روی سقف، شما تنها به سمت بالا پرش می‌کنید و در نتیجه به دلیل حرکت قطار، در نقطه‌ای متفاوت فرود می‌آیید.

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بسم الله، واقعا اسم کاربریت حق

😂😂😂😂

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

من توضیح دادم با کمک خوش مصنوعی

عه جواب منه ولی خیلی خلاصش کردم من😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این پدیده به اصول فیزیکی و حرکت نسبی مربوط می‌شود. وقتی شما در داخل واگن قطار بپرید، شما و واگن هر د ...

دقیقا چون خود آدم جزئی از همون قطار به حساب میاد وقتی داخل واگن باشه خوب درساتو خواندی  حرکت نسبی و مبحث حرکت شناسی یکی از مسائل محبوبم بود