2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 84 پست

یه خانومی امروز تو یه تاپیکی میگفت بورس حرامه

سپرده و وام گرفتن حرامه و باید پولو برگردونید

بانک ها ربا خوار هستن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مردم رفتن پرچم سازمان بورس و‌ کشیدن پایین اتیش زدن. حالا بر فرض هم بورس سبز بشه بعید میدونم دیگه از اون شارپ شدید خبری باشه که البته همون موقع اش هم مشکوک بود

یه خانومی امروز تو یه تاپیکی میگفت بورس حرامه سپرده و وام گرفتن حرامه و باید پولو برگردونید بانک ه ...

بورس حرام نیست چون شریک سود و زیان کارخانه و شرکت هستی

ولی سود سپرده ودرصد سود وامی که از بانک میگیریم به نظر اغلب مراجع ربا هست

عزیزم همین 700 تومن رو 5 سال دیگه برو سراغش ببین چقد سود داده بهت    

خب اخه دیگه اوضاع بورس مثل اوایل سال نمیشه که یهو اون همه سود بده... همه اونام مشخصه بازی بود تا مردمو بکشن سمت بورس

همین سهام پترول رو بیست بار بستن  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
تا اونموقع دیگه این پول بی ارزش شده  مثلا ما میخواستیم خونه بخریم .. گفتیم یه سال بزاریم بورس ...

ن عزیز دلم 

چرا بی ارزش مثلا اگه 60 میلیون سرمایه گذاری کردید 5 سال دیگه 2 میلیارد سود میکنید 

من چند نفرو دیدم که چند سال پیش سهام خریدن و گذاشتن باشه بعد یهو رفتن سراغش ومیلیاردی سود کردن! 

بورس اینطوریه ضررش خیلیه و سودش هنگفت! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
بورس حرام نیست چون شریک سود و زیان کارخانه و شرکت هستی ولی سود سپرده ودرصد سود وامی که از بانک میگی ...

اخه حرفش جالب بود که میگفت رهبرم گفته بانکها کارشون حرامه

گفتم خب رهبر که شخص اول مملکته چرا با این بانکها مقابله نمیکنه که کارشون رو روی عرف انجام بدن

دیگه اون نتونه کی بتونه؟ ما مردم عادی!

خب اخه دیگه اوضاع بورس مثل اوایل سال نمیشه که یهو اون همه سود بده... همه اونام مشخصه بازی بود تا مرد ...

انشالله که سود کنی گلم ولی فعلا روش حساب نکن! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
روی بورس باید حساب بلند مدت کنید تا نتیجه بگیرید

هی گول همینو خوردیم.من الان یه ساله تو بورسم ۴ تومن تو ضررم.همون روز اول طلا خریده بودم اینقد صرر نمیکردم.اخه بعد دوسال سه سال همون اصل پولم برگرده چه ارزشی داره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خوب عزیزم پولش داره از بین میره چی متر کنه دیگه چیه. ما دو ماه پیش کشیدیم بیرون هم‌ گفتن صبر کنین . ...

ما کلا تو ضرریم، دیگه اونقدم الکی نیست که  بازار کلا زمین بخوره همه چی تموم بشه، بورس همینه دیگه

ما که کلا فکر می‌کنیم پولی نداریم

ما 90 گذاشتیم، شده 30 یا کمتر، الان 30 تومنو ما چکار کنیم بنظرت 😔چی میشه خرید با 30 تومن

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
ن عزیز دلم  چرا بی ارزش مثلا اگه 60 میلیون سرمایه گذاری کردید 5 سال دیگه 2 میلیارد سود میکنید& ...

عزیزم چند سال پیش فرق میکرد یک بار یک اتفاق عجیبی و مرموزی در بورس افتاد. فقط یکبار . اونم هر کی عاقل بود پولشو بعد سود کشید بیرون .الان هر کس شصت ملیون پول داشته  توی این چند ماه چهل ملیون پولشو از دست داده . 

انشالله که سود کنی گلم ولی فعلا روش حساب نکن! 

ممنونم
دلم نمیخواد تو زیان بفروشم سهم رو

گذاشتم همینطوری بمونه...

خب اخه دیگه اوضاع بورس مثل اوایل سال نمیشه که یهو اون همه سود بده... همه اونام مشخصه بازی بود تا مرد ...

پترول سهم خوبیه. اون اوایل سال اشتباه بود . نباید یهو شارپی می‌رفت بالا. خب معلومه وقتی شارپی بره بالا، یهو سقوط آزاد می‌کنه.

دیدت بلند مدت باشه ضرر نمیکنی

بورس اول سال خیلی سود داد بعد مردمم بدون علم و یادگیری همه اومدن توی بورس همه دست به دست هم دادیم واسه جبران کسری بودجه 😉

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!